152 kilótól szabadult meg egy férfi: Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/Simon Brooks / mediadrumworld.com/Simon Brooks / Mediadrumworld.Com -
kövér fogyás férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme egy férfi, aki 4 év év alatt a testsúlya jelentős részét, azaz 152 kilót dobott le. Hihetetlen a változás!

Simon Brooks durva súlyfelesleggel küzdött, így már az is problémát jelentett, hogy sétáljon 100 métert, vagy hogy bekösse a cipőfűzőjét. A probléma 15 éves korában kezdődött, mikor egy betegség miatt újból meg kellett tanulnia járni.

Aztán egy idő után a sok gyorséttermi étel, a chips és a csoki megbosszulta magát: Simon elviselehetetlenül kövér lett. Ő is utálta önmagát amiért egy óriási tehetlen zsírgombóc lett belőle, ezért életmódot váltott.

Simon gyűlölte saját magát, ezért döntött a változtatás mellett Forrás: NORTHFOTO/Simon Brooks / mediadrumworld.com/Simon Brooks / Mediadrumworld.Com

Ráadásul ekkor született meg a lánya is, akinek szeretett volna teljes értékű apja lenni. Részt vett egy gyomorszűkítő műtéten, zöldségekre és gyümölcsökre váltotta az étrendjét, és komoly edzésbe kezdett. 4 év alat 152 kilót fogyott, ma pedig már triatlon versenyeken is indul. Nem is lehet ráismerni az egykor kövér férfira.

Ma már nem is összehasonlítható a régi önmagával Forrás: NORTHFOTO/Simon Brooks / mediadrumworld.com/Simon Brooks / Mediadrumworld.Com

63 kilótól vált meg a brutálisan túlsúlyos lány: Fotó!

A 25 éves lány megelégelte a túlsúlyát, ami miatt romokban hevert az élete. Elhatározása nyomán 63 kilótól szabadult meg. Így néz ki most: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.