Cserpes Laura megbékélt a hibáival, de vannak negatív gondolatai külsejéről

Cserpes Laura külső hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laura már többször beszélt arról, hogy nem volt mindig elégedett az alakjával, de mostanra megbékélt a hibáival, még akkor is, ha sok negatív gondolata támad a külsejével kapcsolatban.

Cserpes Laura gyönyörű énekesnő, nőies idomokkal, amiket szeret is kihangsúlyozni. Annak ellenére, hogy rendkívül csinos, ő maga sokáig egyáltalán nem volt elégedett az alakjával. Az énekesnő nem egyszer beszélt arról, mennyi időbe telt, hogy elfogadja a külsejét, és még mindig támadnak negatív gondolatai.

Cserpes Laura megbékélt a hibáival Forrás: Nagyapati Istvan
152 kilótól szabadult meg egy férfi: Fotók! http://www.life.hu/ez-zsir/20170614-sulya-egy-harmadat-dobta-le-egy-ferfi.htmlÍme egy férfi, aki 4 év év alatt a testsúlya jelentős részét, azaz 152 kilót dobott le. Hihetetlen a változás! Ez Zsír!--Így lesz szép a tartásod! Kiss Virág gyakorlatai az erős hátizmokérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170608-kiss-virag-fitneszversenyzo-gyakorlatai-az-eros-hatizmokert.htmlLegutóbb a tónusos karizmokért, most pedig az erős hát és a szép tartás eléréséhez ad edzéstippeket hazánk egyik nagy büszkesége, Kiss Virág IFBB Bikini PRO világbajnok, aki már túl van első profi versenyén is. Ez Zsír!--Így edz Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170614-igy-edz-liptai-claudia-bokszol.htmlA szép műsorvezető mindent megtesz, hogy bombaformába lendüljön. Ez Zsír!Origo136 kilóról fogyott le a kétgyermekes anya, Tara Kavanagh http://www.life.hu/ez-zsir/20170613-136-kilorol-fogyott-le-a-ketgyermekes-anya-tara-kavanagh.htmlTöbb elhízott ember is van Tara Kavanagh családjában, ezért úgy gondolta, egyszerűen genetikailag ilyen. Második terhessége után azonban elhatározta, hogy nem lesz többé túlsúlyos. 136 kilóról indult, súlyának majdnem a felét leadta már műtétek nélkül! Ez Zsír!OrigoŐk a legdögösebb úszónadrágos férfiak http://www.life.hu/ez-zsir/20170607-ok-a-legdogosebb-uszonadragos-ferfiak.htmlHamarosan itt a vizes vilagbajnokság, amit mi, nők nemcsak azért várunk, hogy szurkolhassunk a hazai csapatnak, hanem az esztétikai élmény miatt is, hiszen ez az év azon néhány napja, amikor rengeteg úszonadrágos férfiben gyönyörködhetünk. Addig is, íme egy kis előzetes! Ez Zsír!OrigoEzt eszik Hollywood legdögösebb celebjei 1. részhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170529-ezt-eszik-a-hollywoodi-sztarok-1-resz.htmlSzerencsére Hollywood sem csak a külsőségekről szól, sokan komolyan veszik az egészséges életmódot, és nemcsak azért döntenek mellette, mert ezzel bombaformába kerülhetnek, hanem azért is, mert valóban fontosnak tartják, hogy fittek, energikusak, egészségesek legyenek. Nézzük, mire esküsznek kedvenc sztárjaink! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.