Ezek a plus size nők nagyon szexik - videó

plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexik, magabiztosak és gyönyörűek. Ezek a plus size csajok megmutatják, hogy minden méretben lehet tündökölni!

A videóban szereplő plus size hölgyek, azokra a kijelentésekre szeretnének rácáfolni, amelyek szerint egy teltebb nő nem viselhet fürdőruhát, vagy nem lehet kívánatos és szexi fehérneműben. De tovább is mennek. Bebizonyítják a nézőknek, hogy egy plus size csaj is lehet sportos, és nem kell feltétlenül feketében járnia ahhoz, hogy csinos és nőies legyen.

A világ leghíresebb plus-size modelljének fotójától felrobbant az Instagram. A rajongói egyszerűen nem tudnak betelni vele. Olvasd el ezt is!

Íme, Farkas Éva a gyönyörű magyar plus size modell - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170607-ime-farkas-eva-a-gyonyoru-magyar-plus-size-modell.htmlBüszkék lehetünk a magyar nőkre, hiszen a divatszakmában is képviselik hazánkat már a plus size kategóriában is. Farkas Éva, a 26 éves modell gyönyörű idomaira már sokan felfigyeltek, már a világhírnév felé tart. TrendOrigoMohamed Fatima plus size modell letthttp://www.life.hu/trend/20170607-plus-size-modell-lett-mohamed-fatima.htmlNem akar csontsovány lenni Mohamed Fatima, mert ő így érzi jól magát a bőrében. Egy kis felesleggel együtt tökéletesen boldog, ráadásul plus size modell is lett belőle. TrendOrigoNem szégyenlős a magyar plus size modell Diana Sirokai - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170524-pikans-kepek-a-magyar-plus-size-modellrol.htmlDiana Sirokairól kevesen tudják, hogy egy befutott plus size modell, aki a világ számos pontján kap modell felkéréseket. A fiatal, telt idomú szépség nem szégyenlősségéről híres, sokkal inkább pikáns fotóival hívja fel magára a figyelmet. Tudtátok, hogy magyar? TrendOrigoNem szégyenlős a magyar plus size modell Diana Sirokai - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170524-pikans-kepek-a-magyar-plus-size-modellrol.htmlDiana Sirokairól kevesen tudják, hogy egy befutott plus size modell, aki a világ számos pontján kap modell felkéréseket. A fiatal, telt idomú szépség nem szégyenlősségéről híres, sokkal inkább pikáns fotóival hívja fel magára a figyelmet. Tudtátok, hogy magyar? TrendOrigoPlus size balerinát imád az internet: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170515-tulsulyos-balerinaert-rajong-az-internet.htmlElképesztő videó került napvilágra, melyen egy túlsúlyos tinédzser balettozik. Ez Zsír!OrigoA bikinivásárlás nehézségei egy plus size lány szemévelhttp://www.life.hu/trend/20170325--bikinivasarlas-nehezsegei-egy-plus-size-lany-szemevel.htmlA kis mellű lányok, mindig nagyobbat akarnak, akit pedig jókora idomokkal áldott meg a sors, néha - például bikinivásárláskor - örülnének, ha az anyatermészet fukarabb lett volna hozzájuk. Aliss Bonython az Instagramján illusztálja, hogy egy nagyobb kebelméretá csajnak bizony nem két perc, amire megtalálja az ideális bikinit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.