Jaksity Katának nincsen otthon mérlege: három gyermek után is tökéletes az alakja

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
alak Mérleg Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Katáról meg nem mondaná az ember, hogy három gyermek édesanyja, hiszen alakján és külsején ez egyáltalán nem látszik. A műsorveztő sokat tesz azért, hogy most is csinos legyen, de mérleget nem tart otthon!

Jaksity Katának persze vannak gondjai, de ez egyáltalán nem látszik rajta, ahogy az sem, hogy már van három gyermeke. A 45 éves anyuka ugyanis csúcsformában van, de tesz is érte. Ő nagyon fontosnak tartja, hogy a megjelenésében ne lehessen kivetnivalót találni, hiszen az emberek első benyomása mindig a külsőn múlik.

Jaksity Kata három gyermek után is bombázó Fotó: Zsigmond László/Life.hu

elkezdtem foglalkozni intenzívebben azzal, hogy a bőrömet, az alakomat hogyan tartsam jó formában.

Jaksity Kata lánya súlyos betegséggel jött a világra

A műsorvezető gyermeke, Jázmin 15 hónapos koráig nem is tudott járni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Gwyneth Paltrow megmutatta bikinis alakját - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170622-gwyneth-paltrow-megmutatta-bikinis-alakjat.htmlItt a nyár, meleg az idő, így nem csoda, hogy az emberek szeretnek bikinire vetkőzni. Sok hazai sztár mellett a külföldiek is így tesznek. Ezúttal Gwyneth Paltrow szabadult meg a ruháitól. Ez Zsír!--Babonák, szokások, rituálék - Kenderesi Tamás úszóval beszélgettünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170621-babonak-szokasok-ritualek-kenderesi-tamas-uszoval-beszelgettunk.htmlA 200 méter pillangón olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás hamarosan ismét medencébe ugrik, hogy a tavalyi riói ötkarikás játékok és az Európa-bajnokság sikerét megismételje, sőt, túlszárnyalja. A még mindig szemtelenül fiatal Tamást, a versenyeket megelőző szokásairól, babonáiról kérdeztük. Ez Zsír!--Kendall Jenner elképesztően sovány: nincs is dereka - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170622-kendall-jenner-nagyon-sovany.htmlSosem volt súlyfelesleg Kendall Jenneren, mégis úgy tűnik, mintha a modell egyre csak fogyna. Legutóbbi képén elképesztően vékonynak tűnik, szinte nincs is dereka. Ez Zsír!--Az egyik legvagányabb sport története: óriás-toronyugráshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170530-az-egyik-legvaganyabb-sport-tortenete-orias-toronyugras.htmlAz óriás-toronyugrók 10 emeletnyi magasságból, akár 90 km/h sebességgel ugranak a vízbe, ahol búvárok várják őket a biztonságos érkezés érdekében. Az extrém sportnak számító sziklaugrásból 2013-ban lett világbajnoki sportág, aminek résztvevői hamarosan Budapesten is bemutatkoznak a Batthyányi téren felállított ugrótornyon. Ez Zsír!--Ezek a plus size nők nagyon szexik - videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170620-szexis-plus-size-nok.htmlSzexik, magabiztosak és gyönyörűek. Ezek a plus size csajok megmutatják, hogy minden méretben lehet tündökölni! Ez Zsír!OrigoMi történt? Balázs Klári 12 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170620-balazs-klari-12-kilotol-szabadult-meg.html40 éve indult el Balázs Klári pályafutása, de ő még mindig arra törekszik, hogy folyamatosan megújuljon, na meg arra, hogy egészségesen éljen. Az elmúlt egy évben 12 kilótól szabadult meg, és még a titkát is elárulta! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.