Béres Alexandra egy szörfdeszkán tornázik: Videó!

videó szörfdeszka Béres Alexandra sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra szereti a kihívásokat és az új dolgokat, éppen ezért nem meglepő, hogy neki jutott eszébe a nem mindennapi performansz: egy vízen úszó szörfdeszkán tornázott. 

Béres Alexandra a közösségi oldalán tette közzé azt a videót, amivel többeket is megdöbbentett. A csinos sztáranyuka ugyanis összekötötte a nyári hűsölést a komoly edzéssel, így született meg a szörfdeszkán tornázás.

Természetesen, a látottakat ne próbáljuk meg utána csinálni, csak felügyelettel, hiszen hiába tűnik nagyon könnyűnek, minden izmunkat meg kell feszíteni ahhoz, hogy egyensúlyban tartsuk magunkat.

Persze Alexandra csupa izom bombatestének ez nem okozott problémát, amivel a kedvelőit is elvarázsolta. Két óra alatt több mint ezer kedvelést gyűjtött össze, és számtalan komment is érkezett a poszt alá.

Béres Alexandra családja újabb kislánnyal bővült

Nem csak Sarka Katánál bővül a család, hanem Béres Alexandráéknél is. Megérkezett ugyanis Luca. Két kislánya mellé egy harmadikat fogadott örökbe Béres Alexandra. A sztáranyuka már fotót is mutatott a csöppségről, aki elképesztően aranyos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.