Reese Witherspoon Mariah Carey Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság már szinte bárki bármit megtenne azért, hogy kifogástalan alakja legyen. Még a legcsinosabb hollywoodi sztárok is belecsúsznak egy- egy olyan elrugaszkodott diétába, amit nem is lehet ép ésszel felfogni. 

Madonna

Az 58 éves popdívát sosem láttuk még elhízva, és már számtalanszor nyilatkozott arról is, hogy mi a karcsúság titka. De ezúttal egy olyan diéta került napvilágra, amit elsőre nem is akartunk elhinni:

Madonna levegődiétát folytat.

Ez azt jelenti, hogy az énekesnő imitálja az evést, de valójában semmilyen ételt nem visz be a szervezetébe. Hát, azért nem esküdnénk meg rá, hogy ez lenne a biztos siker kulcsa.

Madonna a levegődiétára esküszik Forrás: Getty Images/Michael Putland

Reese Witherspoon

A szőke színésznő nagyon komolyan veszi a kalóriabevitelt és a kilók kérdését, hiszen muszáj karban tartania az alakját. Éppen ezért reggelire és ebédre kizárólag bébiételt eszik, mert azokban szinte semmi szénhidrát nem található.

Reese Witherspoon reggelire és ebédre bébiételt fogyaszt Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP

Vacsorára pedig már valami felnőtteknek való fogást is fogyaszt. Állítólag a bébiétel diéta már egy ideje terjeng az interneten, és nem Reese az első, aki hisz benne. Ugyanerről a diétáról kérdezték Jennifer Annistont is, aki azt mondta:

"Sajnálom, de utoljára közel 2 éves lehettem, amikor bébiételt ettem" - ő napi egy pohár frissen facsart citromos vízben hisz, mert véleménye szerint az segít kordában tartani a testzsírját. Emellett pedig kerüli a fehér kenyeret és a fehér cukrot is.

Mariah Carey

A híres énekesnő 2013-ban hozta világra az ikreit, azóta pedig lila diétán él. Ezt azt jelenti, hogy kizárólag lila színű ételeket fogyaszt, mert állítása szerint azoknak magas az antioxidáns tartalma.

Mariah Carey kizárólag lila ételeket fogyaszt Forrás: Philip Rock / ANADOLU AGENCY

Nem tudni, hogy a dolog mennyire sikeres, mindenesetre azért óvatosan, nehogy Mariah is úgy nézzen ki, mint Bunny, a lilabőrű lány - írta meg a PurpleCover

Óriás melleket akar Bunny, a lilatestű nő: Videó!

Nem gondoltuk volna, hogy élő ember képes ilyen brutálisan kinézni, de úgy tűnik manapság már ez sem lehetetlen: Bunny tetőtől talpig lila - Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.