Citromos-mentás diétával fogyott Beyoncé

2017.07.20. 16:43

A híres énekesnő elárulta, hogy minek köszönheti a bomba alakját. Egy egyszerű kombinációval fogyott pillanatok alatt közel 10 kilót. 

Beyoncé első gyermeke születése után 38 kilótól szeretett volna megválni, ezért egy komplett team foglalkozott a sztár alakjának regenerálásával. Fellépések tömkelege várta őt, ezért nem volt ideje várni. Azonnali eredményekre volt szükség. 

Ezért fogyott le olyan gyorsan első gyermeke után BeyoncéForrás: Getty Images/2017 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Egy italrecept szerencsére meghozta a kívánt hatást: 10 nap alatt 9 kilótól szabadult meg, és nemrég azt is elárulta, hogy milyen összetevőkből áll a csodaital. 

  • 2 evőkanál frissen facsart citrom leve
  • 2 evőkanál juharszirup
  • Egy csipet cayenne bors 
  • Mentalevelek ízlés szerint 

Az alkotóelemeket összekeverjük, majd felöntjük 3 dl vízzel. A többgyermekes édesanya bevallotta, hogy akkoriban 8 pohárral ivott meg a különleges italból naponta, és ezen kívül nagyon nem is fogyasztott mást. A diéta kegyetlen, de hatásos, ugyanis a benne lévő összetevők megadják a szervezet számára szükséges energitát, vagyis a rosszullét miatt sem kell aggódni - írta meg azEonline

Beyoncé miniszoknyás alakot villantott: Fotó!
Beyoncé hosszú idő után újra posztolt magáról egy fotót, mi meg csak ámulunk és bámulunk. Vajon hogy lehetséges, hogy a 35 éves sztáron egyáltalán nem látszik az ikerterhesség nyoma? Olvass tovább itt...

 

Beyoncéfogyásrecept