Citromos-mentás diétával fogyott Beyoncé

Forrás: Getty Images/2017 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
fogyás recept Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő elárulta, hogy minek köszönheti a bomba alakját. Egy egyszerű kombinációval fogyott pillanatok alatt közel 10 kilót. 

Beyoncé első gyermeke születése után 38 kilótól szeretett volna megválni, ezért egy komplett team foglalkozott a sztár alakjának regenerálásával. Fellépések tömkelege várta őt, ezért nem volt ideje várni. Azonnali eredményekre volt szükség.

Ezért fogyott le olyan gyorsan első gyermeke után Beyoncé Forrás: Getty Images/2017 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Egy italrecept szerencsére meghozta a kívánt hatást: 10 nap alatt 9 kilótól szabadult meg, és nemrég azt is elárulta, hogy milyen összetevőkből áll a csodaital.

  • 2 evőkanál frissen facsart citrom leve
  • 2 evőkanál juharszirup
  • Egy csipet cayenne bors
  • Mentalevelek ízlés szerint

Az alkotóelemeket összekeverjük, majd felöntjük 3 dl vízzel. A többgyermekes édesanya bevallotta, hogy akkoriban 8 pohárral ivott meg a különleges italból naponta, és ezen kívül nagyon nem is fogyasztott mást. A diéta kegyetlen, de hatásos, ugyanis a benne lévő összetevők megadják a szervezet számára szükséges energitát, vagyis a rosszullét miatt sem kell aggódni - írta meg az Eonline.

Beyoncé miniszoknyás alakot villantott: Fotó!

Beyoncé hosszú idő után újra posztolt magáról egy fotót, mi meg csak ámulunk és bámulunk. Vajon hogy lehetséges, hogy a 35 éves sztáron egyáltalán nem látszik az ikerterhesség nyoma? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.