A biztos fogyás titka a többszöri étkezés - Videó!

Forrás: Thinkstock -
fogyás étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogyás első lépése szinte mindenkinél, hogy kiiktatja a cukrot és a zsíros ételeket. De vajon tényleg ez a legjobb módszer? Az biztos, hogy minden szélsőségtől óvakodni kell, és nem szabad teljes élelmiszercsoportokat száműzni!

Nyáron mindenkit érdekel az alkata, hiszen ekkor látszik a legtöbb a testünkből. Rengetegen ilyenkor próbálnak valamilyen villámgyors módszerrel leadni egy-két kilót, mindezt pedig a legtöbben azzal kezdik, hogy lehagyják a cukrot és a zsírt. Ezek az élelmiszerek vannak beállítva ugyanis a legnagyobb ellenségnek, mégsem jó ötlet teljesen száműzni az életünkből.

A biztos fogyás többszöri étkezéssel kezdődik Forrás: Thinkstock

Zsírokra alapvetően minden esetben szüksége van minden étrendnek:

Természetesen a sport is sokat segít Forrás: Thinkstock

A szénhidráttal és a cukrokkal is hasonló a helyzet.

A sima cukor azonnal felviszi a vércukorszintet, erre nincsen szükségünk.

Zsírégető desszert receptek a lemondásmentes fogyáshoz

Szereted az édességet de közben fogyni is szeretnél? Jó lenne valami olyan desszert, ami nem növeli a súlyodat? Íme 3 olyan recept, ami nem csak finom, hanem fogyasztóhatású is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.