Ezek a sztárok kedvenc ételei

"Forrás: Instagram/Justin Timberlake " -
Hollywood egészség egészséges életmód étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen élelmiszerekben hisznek a celebek? Miből nyerik a vitaminokat és az ásványi anyagokat? Mivel őrzik meg alakjukat? Íme, Justin Timberlake, Jennifer Aniston és Demi Lovato konyhatitkai!

Lenmag

A ma inkább trendi kesudió és chiamag mellett kicsit talán háttérbe szorult, pedig tényleg ez a magok királynője. Magas rosttartalma segíti az emésztést, emellett rengeteg Omega-3 zsírsavat tartalmaz. Rendszeres fogyasztása csökkenti a vérnyomást, védi a szívet és javítja a koleszterinszintet. Justin Timberlake is imádja, a reggeli gofrira például a mandulavajon túl mindig rak néhány kanál lenmagot is.

Justin Timberlake a reggeli gofrira a mandulavajon túl mindig rak néhány kanál lenmagot is Forrás: AFP, Thinkstock

Parmezán

A kalóriatartalma ugyan nem a legalacsonyabb, de a parmezán nem is az a sajt, amiből egyszerre sokat kell enni. Kálciumban egyébként gazdag, ami például a fáradtságnak tökéletes ellenszere. A parmezán nagy rajongója Taylor Swift: ez az egyetlen dolog, ami soha nem fogyhat ki a hűtőjéből. Reggelire szinte mindig eszik is belőle, egyik kedvence a hajdinás palacsinta, amit sonkával, tojással és egy kevés parmezánnal fogyaszt.

A parmezán nagy rajongója Taylor Swift Forrás: AFP, Thinkstock

Zab

A fegyelmezett edzés és az egészséges étkezési rutin híve Carrie Underwood. Ez látszik is rajta, elképesztően jól néz ki az énekesnő, akinek kedvenc reggelije a zab. Magas rosttartalma miatt ebédig is kitartó energiát biztosít számára. Mellé sok vizet fogyaszt az énekesnő, így az anyagcseréjére is kiváló hatással van a zabpehely.

Carrie Underwood kedvenc reggelije a zab Forrás: AFP, Thinkstock

5 ok, amiért a zabpehely a legjobb reggeli

Unod a szendvicseket, nincs időd reggel rántottával bíbelődni, a gyümölcstől pedig csak éhesebb leszel? Kár tovább keresgélned, a zabpehely az egyik legjobb reggeli, amit csak választhatsz. Íme, 5 ok, amiért érdemes beiktatnod az étrendedbe, akár mindennap!

Avokádó

Az avokádó C-vitamin- és E-vitamin-tartalma rendkívül magas, ezért remek immunerősítő és antioxidáns hatással bír. Az összes gyümölcs közül az avokádónak a legmagasabb a magnézium-, folsav- és K-vitamin-tartalma. Mégis leginkább a telítetlen zsírsavak miatt szeretik az egészséges életmód hívei, ami egyébként a koleszterinszintet is csökkeni. Hugh Jackman is rengeteg avokádót fogyasztott, amikor a Farkas szerepére készült.

Hugh Jackman rengeteg avokádót fogyasztott, amikor a Farkas szerepére készült Forrás: AFP, Thinkstock

Citrom

Ami jó, az jó. Nem egyszerű trend, már évtizedek óta tudjuk, hogy a citrommal fűszerezett meleg víz reggel nagyon is jótékonnyal hatással van ránk. Felébreszti az emésztőrendszert, és beindítja a természetes méregtelenítő folyamatokat a szervezetben. A hírességek közül többek között Jennifer Aniston is erre esküszik, és ki másnak higgyünk az egészséges életmód kapcsán, ha nem a színésznőnek, aki 48 évesen is bombaformában van.

Jennifer Aniston reggelire a citromos meleg vízre esküszik Forrás: AFP, Thinkstock

20 ok, amiért érdemes citromos vízzel kezdeni a napodat!

A citromos víz nemcsak tökéletes szomjoltó, de a szervezetet is vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látja el. Nem is beszélve arról, hogy a legjobb természetes energiabombának tartják. Miért érdemes citromos vízzel kezdened a napod? Eláruljuk!

Édesburgonya

Demi Lovato szerint a legjobb köret édesburgonyából készül. Egészséges szénhidrátforrás, rengeteg vitamint, értékes ásványi anyagokat is tartalmaz, ráadásul fiatalítja a bőrt, és az antioxidánsok miatt a rák megelőzésében is szerepe van. Energiatartalma alacsony: száz grammban 117 kalória, így a fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják.

Demi Lovato szerint a legjobb köret édesburgonyából készül Forrás: AFP, Thinkstock

Bab

A növényi alapú fehérjének kiváló forrása, egy csésze bab 14 gramm fehérjét biztosít a szervezet számára. Kate Hudson általában lencsével keverve fogyasztja a babot, és köretnek készíti el rizs, hal, saláták és egyéb vega ételek mellé.

Kate Hudson általában lencsével keverve fogyasztja a babot Forrás: AFP, Thinkstock

Elő a babkonzervvel! Ennél jobb diétás édességet nem találsz!

Sokan még mindig csodálkozva néznek a babbal készült édességekre, pedig egyre több helyen bukkannak fel, hiszen például a lisztmentes süteményeknél is kiváló alapanyag, ráadásul diétázóknak is szuper variáció. Ezúttal egy muffint ajánlunk a figyelmetekbe!

A legegészségesebb celebek Hollywoodból

Nem is olyan régen az összes hollywoodi sztár szájából lógott a cigaretta, mindenki a legendás szórakozóhelyekre akart bejutni, hogy kellően kibulizza magát. Manapság már jógamatraccal a kezükben látjuk kedvenc sztárjainkat, Instagram-oldalukról pedig az egészséges ételek kacsingatnak ránk. De közülük is kik azok, akik a legnagyobb hívei az egészséges életmódnak? Mutatjuk!
Sütés nélkül! Szuper recept esti nassoláshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-recept-sutes-nelkul-nassolashoz.htmlÁltalában hétvégén jobban belefér az időnkbe a sütés-főzés, de az biztos, hogy nem csak hétvégén kívánjuk meg az édességet. Persze bármikor be lehet menni egy boltba vagy cukrászdába a finom falatokért, de mi a saját készítésű termékek hívei vagyunk, hiszen azokról pontosan tudjuk, hogy mi került bele. Következzen most egy nagyon gyorsan, sütés nélkül készíthető édesség, amit bármikor összedobhatsz, ráadásul nassoláshoz is kíváló, mert nagyon egészséges. Ez Zsír!ThinkstockSokkoló fagyi- és jégkrémtrendek a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-meglepo-fagyi-es-jegkremtrendek-a-nagyvilagbol.htmlMíg gyerekkorunkban a vanília, a csoki és a puncs háromszögében éltünk, addig ma a levendulás, a mentás, a tökmagos fagyi is a kedvenceink között van. A következő fagyik viszont nem elsősorban ízükben, hanem megjelenésükben akartak újat mutatni. Jöjjenek a furcsaságok! Ez Zsír!--Sztárok, akik étkezési zavarokkal küzdöttekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170720-sztarok-akik-etkezesi-rendellenesseggel-kuzdottek.htmlA mai világban elképesztően nagy a nyomás a celebeken, hogy tökéletesen nézzenek ki. Ez a megfelelési kényszer könnyen testképzavarokhoz, majd étkezési rendellenességekhez vezethet. Ők azok a sztárok, akik beleestek ebbe a csapdába, de szerencsére azóta már egészségesen élnek. Ez Zsír!--Önbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170717-bikinis-plus-size-nok.htmlÁllandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is. Ez Zsír!--Egészséges kávés smoothie a tikkasztó nyári reggelekrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170601-egeszseges-kaves-smoothie-a-meleg-nyari-reggelekre.htmlHa a forró nyári napokat a jegeskávénál valamivel tartalmasabb itallal szeretnéd kezdeni, ami ráadásul egészséges is, akkor a kávés smoothie neked lett kitalálva! Ez Zsír!ThinkstockNarancsbőrös celebek, akik büszkén vállalják tökéletlenségükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170608-celebek-akik-buszken-vallaljak-narancsboruket-striaikat.htmlA nyár a legtöbb nőnek a narancsbőr elleni küzdelem időszaka. Mások ezzel szemben azt hirdetik: az állandó önsanyargatás helyett fogadjuk el és szeressük önmagunkat. A pozitív testkép szószólói természetesen nem is félnek megmutatni, hogy az apró testi hibák ellenére egy nő nő marad. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.