Furcsa celebdiéták

Forrás: AFP, Thinkstock -
diéta Hollywood celeb fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi hírességek sokat vállalnak azért, hogy mindig jó formában legyenek, vagy éppen egy szerep kedvéért alakítsanak a testükön. Olykor-olykor hajmeresztő diétákra is vállalkoznak, amik pedig nem a legjobb alternatívák a testünk számára. Nézzünk néhány furcsaságot!
  • A félisten diéta

Nem más, mint Dwayne Johnson nevéhez fűződik ez a furcsa diéta, ami ráadásul szokatlan módon éppen a hízásról, pontosabban a testtömeg növeléséről szólt. Herkules szerepére készült ugyanis a színész, ami miatt naponta több, mint 5000 kalóriát kellett bevinnie, ami 7 étekést és közel 5 kilónyi ételt jelent.

Forrás: Giphy

Sztárok, akik képesek voltak felszedni 30 kilót egy szerep kedvéért


Az igazán elhivatott színészek sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz. Olvasd el a Life.hu cikkét!

  • A babakaja diéta

Soha nem vallotta be, de a rossz nyelvek szerint Reese Witherspoon volt ennek az őrületnek elkötelezett híve, sőt, még Jennifer Aniston is kipróbálta. Egy nap nagyjából 14 üveg bébiétel fogyasztható a diéta keretein belül.

Reese Witherspoon a bébiételre esküszik Forrás: AFP, Thinkstock
  • Az öt marok diéta

Negyedik gyermeke születése után választotta ezt a diétát Vicotira Beckham, hogy visszanyerje szülés előtti formáját. A diéta lényege az az öt markonyi étel, amit olyan magas fehérjetartalmú összetevőkből kell bevinni, mint a tojás, a goji bogyó, a füstölt lazac. Fontos továbbá a zöldségfogyasztás és a vízivás.

  • Az almaecet diéta

Saját bevallása szerint túlságosan lusta és nagyon édesszájú Megan Fox. A szerepeire egy gyors tisztítókúrával készül, amelynek alapja az almaecet.

Megan Fox almaecetes diétával hozza magát formába Forrás: GQ Magazine, Thinkstock

Almaecet, a tökéletes és megfizethető méregtelenítő

Az almaecet csupán egy gyöngyszem a sok egészséges dolog közül, nem is csoda, hogy mostanában ennyire felkapott lett. Egyre több kutatás számol be a jótékony hatásairól, aminek az eredménye meglepi az embereket. A hozzáértők is csak javasolni tudják - próbáld ki a legszuperebb recepteket!
  • A ph diéta

Kirsten Dunst a ph diéta elkötelezett híve. Ennek követői azt vallják, hogy a savas ph-jú élelmiszerek, mint a hús és a tejtermékek egyfajta stresszt okoznak a szervezetnek, elősegítve a gyulladásokat és a súlygyarapodást. Ezért a lúgos étrendet részesítik előnyben.

  • A 7 szín diéta

Egy egész könyv ismerteti a 7 szín diéta lényegét, amelyet Christina Applegate is kipróbált. Az étrend lényege, hogy egy napon csak azonos színű ételeket fogyasszunk. Az első nap fehéret, aztán pirosat, zöldet, narancssárgát, lilát, sárgát, majd a hetedik napon már az összes szín megjelenhet a tányérodon.

Christina Applegate egy napon csak azonos színű ételeket fogyaszt Forrás: AFP, Thinkstock
  • A nyers étel diéta

Hollywoodban imádták ezt az fajta étkezést, például Amanda Seyfried és Uma Thurman is kipróbálta. Az étrend lényege, hogy csak nyers ételeket fogyasztanak, semmit nem lehet hőkezelni, legalábbis 46 Celcius-fok felett. Egyébként azért imádják, mert sem a kalóriákat, sem a bevitt zsírt és szénhidrátot nem szükséges számolni, amíg ezt a diétát követik.

Hozd ki a legtöbbet kedvenc zöldségeidből!

Tudtad, hogy a répa vitamintartalma sokkal jobban érvényesül, ha párolva fogyasztod? A nyers étkezés nagyon egészséges dolog, de bizonyos zöldségeket érdemes inkább főzve, párolva beiktatni az étrendedbe. Hogy miért? Most eláruljuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.