egészséges életmód Kate Upton edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Kate 2008-ban kezdett modellkedni, 2010-től pedig már a legnagyobb magazinok címlapján szerepelt. A Sports Illustrated magazin Swimsuit Issue kiadványának kétszer is címlaplánya volt, amit korábban csak Tyra Banks mondhatott el magáról. A kebelkirálynő meztelenkedés helyett ezúttal életmódjáról vallott.
  • A nehezebb jobb

"Számomra a testmozgás a kemény munkáról szól. Bemegyek az edzőterembe, és dolgozom azért, hogy egészséges legyek, hogy jól és magabiztosan érezzem magam a testemben. Imádom a súlyemelést, mert az egyre nagyobb súlyok egyre nagyobb kihívásokat támasztanak, én pedig jobb és jobb lehetek. Persze a helyes kivitelezésre mindig oda kell figyelni, de ebben az edzőm sokat segít - mondja Kate. - Amikor először mentem hozzá, azt mondta, kétszáz kilóval kezdünk. Én csak nevettem, hogy az biztosan nem fog menni. Ma viszont már tényleg ekkora súlyokkal dolgozunk, és sokkal jobban hiszek önmagamban."

Számomra a testmozgás a kemény munkáról szól - vallja Kate Upton Forrás: Instagram/Kate Upton

Kate Upton és a 225 kiló:
  • Nem kell behódolni

"A divatipar elképesztő nyomást helyez a modellekre. Minél vékonyabb valaki, annál jobb. De én ebben nem hiszek. Szerintem az erős a szexi. Ez persze időbe telt, míg így kezdtem gondolkodni, és nem az elvárásoknak akartam megfelelni. A testi-lelki egyensúly viszont nagyon fontos, amit semmiért nem éri meg feladni."

  • A gyengeségeim is motiválnak

"Teljesen egyértelmű, hogy nem lehet mindig a topon lenni. Az ember néha elgyengül, és megkíván egy kiadós, nem éppen egészséges vacsorát. De engem ez nem zavar, mert az előnyömre tudom fordítani. Egy ilyen vacsora után még nagyobb a motivációm, és másnap még nagyobb erőbedobással végzem a feladatomat az edzőteremben."

Kate Uptont a gyengeségei is motiválják Forrás: Instagram/Kate Upton

  • A női Popeye

"A sok fehérje mellett rengeteg zöldséget eszek, a nagy kedvencem a spenót. Olyan vagyok, mint egy női Popeye. Ebből nyerem az energiát. Néha a napot is spenóttal kezdem, vagy omlettel és zöldségekkel. A reggelit soha nem hagynám ki, e nélkül elájulnék a súlyok alatt az edzőteremben."

  • Enni és enni

"Soha nem éhezem, sőt szinte folyamatosan eszek. Mindig kis adagokat. Azt feltétlenül el kell kerülni, hogy túlságosan éhes legyek, mert olyankor hajlamos túlságosan is sokat enni az ember. Ilyenkor egyébként bevásárolni sem szabad, mert egy csomó felesleges holmit pakolhatunk a bevásárlókocsiba" - tanácsolja a modell.

Furcsa celebdiétákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170814-furcsa-celebdietak.htmlA hollywoodi hírességek sokat vállalnak azért, hogy mindig jó formában legyenek, vagy éppen egy szerep kedvéért alakítsanak a testükön. Olykor-olykor hajmeresztő diétákra is vállalkoznak, amik pedig nem a legjobb alternatívák a testünk számára. Nézzünk néhány furcsaságot! Ez Zsír!OrigoTojásos reggeli vegáknak és húsevőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170811-tojas-reggelire-recept-vegaknak-es-husevoknek.htmlA hétköznapokban örül az ember, ha egy gyors szendvicsre van reggelente ideje, hétvégén viszont jó lelassulni és villásreggelit tartani. Ehhez mutatunk most egy receptet! Ez Zsír!--Ez a leves a nyár sztárja: gazpachorecept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170801-gazpacho-recept.htmlA tikkasztó nyári napokon semmi nem esik jobban, mint egy frissítő leves. A gazpachónak pedig érdemes ilyenkor nekiállni, mert fantasztikus ízvilága van, kifejezetten nyárra való hűsítő recept! Ez Zsír!Thinkstock7 étkezési tipp celebektől, amit érdemes lenne megfogadnodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170725-egeszseges-etkezesi-tippek-celebektol.htmlMire esküsznek a celebek? Mivel tartják magukat formában, és miképpen őrzik meg egészségüket? Íme, 10+1 trükk világsztároktól! Ez Zsír!OrigoSokkoló fagyi- és jégkrémtrendek a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-meglepo-fagyi-es-jegkremtrendek-a-nagyvilagbol.htmlMíg gyerekkorunkban a vanília, a csoki és a puncs háromszögében éltünk, addig ma a levendulás, a mentás, a tökmagos fagyi is a kedvenceink között van. A következő fagyik viszont nem elsősorban ízükben, hanem megjelenésükben akartak újat mutatni. Jöjjenek a furcsaságok! Ez Zsír!--Így fogyj könnyedén 5 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170808-igy-fogyj-konnyeden-5-kilot.htmlA fogyás leghatékonyabb módja néhány egészen egyszerű változtatás a hétköznapi életben. Néhány szokás átalakításáról van csupán szó, ami nem forgatja fel fenekestül az életedet, viszont könnyű megszokni őket és bevezetni a mindennapokba. Ezekkel a technikákkal egy-két hét alatt könnyedén leadhatsz 5 kilót! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.