30 kilót fogyott Orosz György, humorista

Forrás: Orosz György/Facebook -
fogyás Orosz György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz György, a Comedy Central és a Showder klub sztárja 145 kilót nyomott, amikor életmódváltásba kezdett. Azóta mintha kicserélték volna.

Különleges módszerrel sikerült 30 kilónyi feleslegtől megszabadulnia, és egyéb más betegségeket is megúszott ezáltal.

Orosz György Forrás: Orosz György/Facebook

„Rendszeresen jártam orvoshoz, aki szerint a határán voltam, hogy cukorbetegség vagy vérnyomásprobléma alakuljon ki. Végül nem fogyózni kezdtem, hanem életmódot váltottam. Kollégám, Al-Gharati Magyed segített. Jemeni származású édesapja sebész és gasztroenterológus. Megmutatták a jemeni konyhát, és nagyon tetszett” - mesélte a Borsnak a sztárhumorista.

Ilyen állapotban van a 106 éves sütemény, amit most találtak meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170819-ilyen-allapotban-van-a-106-eves-sutemenyt.htmlCape Adarén, az Antarktiszon találták meg ezt a 106 éves süteményt. A gyümölcskenyérnek még mindig jó illata volt. Ki hagyta ott? Még ehető? Mindent elárulunk! Ez Zsír!OrigoSpenótos frittata: finom és egészséges recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170814-spenotos-frittata-finom-es-egeszseges-recept.htmlVillásreggelinek elsőszámú, de olyan kiadós és finom, hogy ebédre is elkészíthetitek ezt a csupa zöldséges frittatát. Ez Zsír!ThinkstockEzeket az ételeket soha nem szabadna a hűtőbe tennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-ezeket-az-eteleket-soha-nem-szabad-hutobe-tenni.htmlBiztosan te is találsz olyan ételt ezen a listán, amit rendszeresen a hűtőben tartasz, pedig nem szabadna. Az általános vélekedéssel ellentétben ugyanis nem minden élelmiszerre igaz, hogy hűtve tovább tárolható. Melyek ezek? Mutatjuk! Ez Zsír!--Ezeket eszi Jennifer Aniston, avagy kiderült bombaformájának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170818-jennifer-aniston-igy-taplalkozik-hogy-bombaformaban-legyen.htmlNegyvennyolc éves Jennifer Aniston, de mintha alig öregedett volna a Jóbarátok óta. Közel az ötvenhez is elképesztően fiatalos, a teste tökéletes és az arca is ragyog. De mégis mi a titka? Most eláruljuk, milyen ételekkel tartja formában magát.Ez Zsír!Mitől néz ki Jennifer Lopez 47 helyett 27-nek?http://www.life.hu/ez-zsir/20170814-jennifer-lopez-ettol-az-etrendtol-ilyen-fiatalos.htmlNemrég ünnepelte 47. születésnapját a latin díva, JLo, aki közel az 50-hez is bomba formában van. Külsejével, elképesztő alakjával a nála évtizedekkel fiatalabbakat is lepipálja. De nézzük, mitől fest ilyen jól az énekesnő! Ez Zsír!Origo6 dolog, amit nem tudtál a mandulárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-ezeket-biztosan-nem-tudtad-a-mandularol.htmlA mandula igazi szuperétel: vitamin- és ásványi anyag tartalma igen magas, kiváló fehérjeforrás és telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Ezt a csonthéjast az 50 legegészségesebb élelmiszer között atrtják számon. Most tudj meg róla még többet!Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.