Angel Bemrudez nem mindennapi izomgörcsöt rögzített - Videó!

izomgörcs edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kemény edzés után akarta belevetni magát a pihenésbe Angel Bermudez, de nem nagyon jutott rá ideje: olyan fájdalmas izomgörcs kezdte el ugyanis gyötörni, amilyet még nem is látott a világ, vagy legalábbis nagyon kevesen. Nem véletlen, hogy a fájdalmairól készült videót már 21 millióan látták!

Már 21 millió ember borzadt el Angel Bemrudez videójától, pedig csak egy egyszerű izomgörcsöt mutat be. Vagy mégsem olyan egyszerű ez az összehúzódás? Látva a férfi lábát, azt kell mondjuk, hogy egyáltalán nem az sőt! Elképzelni sem tudjuk, hogy mekkora fájdalommal járhatott az a pár perc, de az biztos, hogy abszolút természetellenesnek tűnt, ami a férfival történt!


Az általa feltöltött videón jól látható, hogy mennyire furcsán mozogtak az izmok a férfi lábában, közben az is hallható, hogy ő maga mennyire szenved ettől a görcstől. A videó alá természetesen sok komment is érkezett, mindenki próbált valami tanácsot adni a férfinak, de sokkal valószínűbb, hogy szakmai segítségre szorulna inkább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.