50 kilót fogyott egy év alatt a fiatal nő: Fotók!

fogyás gyomorműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dologra vállalkozott a túlsúlyos lány: nem csak drasztikusan lefogyott, hanem meg is örökítette az útját. 

A fiatal lány már egy ideje küzdött a súlyfeleslegével, ám mivel semmi nem használt, elhatározta: vállalja a gyomorműtétet. A beavatkozás pedig sikeres volt, ugyanis a műtét után drasztikus fogyásnak indult.

A végeredmény pedig az lett, hogy

egy év alatt 50 kilótól szabadult meg.

Az út azonban sokkal látványosabb, ha újabb és újabb fotókon nézhetjük vissza az illető testének alakulását. Egy barcelonai fotós pedig mellé szegődött, hogy megörökítse a lány formálódását.

Le a kalappal, hogy hajlandó volt kamerák elé állni és vállalni a testével, amitől minden áron szeretett volna megválni, és elfelejteni, hogy valaha is kövéren élte az életét.

/1709/50_ki20179515243

80 kilót fogyott Rosalynn Bartlett, a túlsúlyos anyuka: Fotók!

A 40 éves angol édesanya hosszú éveket küzdött a túlsúlyával, míg egy napon elhatározta magát, és véget vetett az addigi életmódjának. Ennek mostmár 2 éve, és ez idő alatt 80 kilótól szabadult meg. Az akkor 155 kilós asszony ma már egyáltalán nem is hasonlít egykori önmagához. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.