Brian Northrup Pizzapokalipszis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő változáson ment keresztül a srác, aki 1 évig csak pizzát evett. 

Brian Northrupot többen is próbálták meggyőzni arról, hogy a kitartó edzést pillanatok alatt el lehet rontani egy rosszul összeállított étrenddel, de a fiatal férfi nem akarta elhinni. Orvosok és ismerősök szavával szembe szállva elhatározta:

1 évig csak pizzát eszik.

#PIZZAPOCALYPSE Day 1 of 367!!! Entire @dominos #pizza EVERY DAY for a year and a day. #TNDO #NoDaysOff #Yo

Lord of Pizza (@brian.northrup) által megosztott bejegyzés,

A 2016 nyarán kezdett kihívás a Pizzapokalipszis nevet kapta, Brian pedig saját Facebook, Insta, Twitter és YouTube csatornát hozott létre a naprakész dokumentációk elkészítése érdekében. Hős volt, mert kitartóan, 367 napon keresztül semmi mást nem evett, csak pizzát.

Ám megdöbbentő módon nem hízott, sőt, 2 kilóval kevesebb lett egy év alatt. A fiú ugyanis annak ellenére, hogy szinte csak szénhidrátot evett, rendszeresen lejárt sportolni. Ezzel pedig bebizonyította, hogy aki keményen dolgozik, az diéta nélkül is lehet fitt - írta meg a MensHealth.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.