Duci kislány lett Harper Beckham: Fotó!

hízás Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria nem is tud rosszabbat elképzelni, minthogy a gyönyörű kislányából egy túlsúlyos nő legyen. Pedig a sztáranyuka szerint David minden lehetséges módon elrontja a kislányuk egészségét. 

Victoria Beckham egész életében fantasztikusan nézett ki, de nyilvánvalóan, ez nem a véletlen műve. A sztáranyuka gondosan összeállított étrend szerint táplálkozik, rendszeresen edz, odafigyel az egészségére.

Erre szeretné nevelni a csodaszép kislányát, Harpert is, aki ugyan még fiatal, de a korához képest van rajta némi súlyfelesleg. A Spice Girls egykori énekesnője ettől teljesen ki van borulva, mert véleménye szerint Harper egy lusta természet, aki nagyon szereti a hasát. Szíve szerint lefogyasztaná a kislányt, de nem diétával, hanem egészséges étrenddel.

David szerint semmi baj sincsen Harper súlyával Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Ám a sztárapuka, David Beckham nem nagyon vesz ezekről tudomást. Rendszeresen mennek el kettesben programozni Harperrel, és az édesapa ilyenkor minden édességet és finomságot megvesz a kislánynak. Úgy gondolja, hogy a bébiháj magától is el fog majd múlni, nem kell eköré ekkora feneket keríteni - írta meg a Best.

David Beckham szájon csókolta kislányát

Korábban sokszor keltett már felháborodást, hogy egy szülő szájon csókolja a gyermekét. Megoszlanak a vélemények arról, hogy a szeretet kimutatásába ez belefér, avagy már a túlzás kategóriájába esik. Most megint egy sztárapuka, ráadásul éppen David Beckham borzolja a kedélyeket...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.