Carol Middleton Katalin hercegné sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő nagybátyja, Gary Goldsmith családi titkot teregetett ki a Daily Mailnek. Nem biztos, hogy mindenki örül ennek...

A nagybácsi elmesélte a lapnak, hogy Kate és Pippa Middleton édesanyja, Carol mindig nagyon odafigyel arra, hogy mit és mennyit eszik. A 62 éves asszony pedig ezt elvárja a lányaitól is. Előírja nekik a diétát és arra is figyel, hogy mennyit mozognak.

Katalin hercegnő kilóira az édesanyja felel Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

Katalinra akkor szállt rá az édesanyja, amikor összejött Vilmos herceggel. Kate az iskolában még egészséges lány benyomását keltette, szép alakja volt, nem volt túl sovány. Amikor azonban a királyi család közelébe kerültek, Carol lefogyasztotta a lányát. Gary Goldsmith szerint az is Middleton-mama szigorának érdeme, hogy a hercegnő a gyerekei születése után pár héttel már ismét a régi ruháit viselte.

Katalin, a partihercegnő - a fotók az iskolai évek alatt készültek Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.