Tánccal fogyott a 130 kilós Donnalouise: több mint 60 kilótól szabadult meg

fogyás tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 130 kilót nyomott a nő, amikor úgy döntött, hogy ez így nem mehet tovább. Nem tudott teherbe esni, ennek pedig egyetlen gátja volt, a súlya.

Elhatározta, hogy márpedig ő le fog fogyni, mégpedig egy olyan módszerrel, ami számára élvezetet okoz. Elképesztő átalakulását pedig egy videóban mutatta meg az internet népének: a felvételeken úgy tűnik, mintha csak úgy táncolná le magáról a kilókat.

Tánccal fogyott le több 60 kilót Donnalouise Forrás: Fcaebook/Donnalouise C. Gragg

Ezzel megmutatta, hogy a helyes étrend mellett élvezettel is lehet fogyni, csak mindenkinek meg kell találnia azt a mozgásformát, ami számára a legjobb. Persze Donnalouise számára drasztikusabb beavatkozásra is szükség volt, műtétet is végeztek rajta, mert a több mint 130 kiló komoly veszélyt jelentett az egészségére. A mozgás és a műtét kombinációjának eremdénye a hatalmas átalakulás: több mint 60 kilótól szabadult meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.