plus size modell Latecia Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgokat árult el magáról Latecia Thomas, plus size modell. Egyáltalán nem volt boldog, amikor még karcsú volt. 

A fényűző karrierje előtt depresszióval küzdött, folyamatos diétázás és koplalás töltötte ki az életét, de soha nem látta magát elég szépnek, nem volt megelégedve a külsejével. Akkoriban a karcsúság volt a cél, hiszen rendszeresen járt bikini versenyekre.

Sydney, you have been so real I can't even explain, but honestly I need my sleep and energy back... see you soon burncity

⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀La'Tecia (@lateciat) által megosztott bejegyzés,

De pár éve már felhagyott a kilók kergetésével: 20 kilóval nehezebb lett, de végre jól érzi magát a bőrében, boldog, és kiegyensúlyozott.

Sneak peek at a new bikini try on haul

⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀La'Tecia (@lateciat) által megosztott bejegyzés,

Saját bevallása szerint nem csak az a lényeg, hogy az ember a külső szempontok alapján megfelelő legyen, hanem az is, hogy a megjelenése egyensúlyban legyen a belsőjével, a személyiségével. Latecia szerint ez a kulcs a boldogsághoz.

Ők a legdögösebb plus size férfi modellek - Fotó

Láttál már plus size férfi modellt? Ha még nem, most majd biztosan beléjük szertsz. Talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.