Gáspár Győző örül, hogy ledagadtozták kisebbik lányát

Forrás: Instagram/gasparbea -
Gáspár Győző Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Virág is nővére nyomdokaiba lépett: látványosan lefogyott és folyamatosan munkálja formás testét.

Az egykori valóságshow-hős, Gáspár Győző végtelenül büszke lányaira, akik amellett, hogy jól tanulnak még külsejükre is jut idejük. Evelin már évekkel ezelőtt sikeresen megszabadult súlyfeleslegétől, ám kisebbik lányát, Virágot sokan csúfolták, amiért duci volt.

Gáspár Győző büszke lányaira Forrás: Instagram/gasparbea

A sztárpapi elmondása szerint őrül annak, hogy Virágot bántották, ugyanis ez sarkallta a tinilányt arra, hogy ő is lefogyjon.

"Nagyon büszke vagyok Virágra, elképesztő csinos, a ballagási képén úgy néz ki, mint egy playmate. Nagyon elszánt, napi másfél órát sportol, konditerembe nem szeret járni, ezért otthon edz. Emellett átváltott egészséges étkezésre. Köszönöm azoknak a rosszindulatú embereknek, internetes kommentelőknek, akik dagadt disznónak nevezték a lányomat. Ez adott neki motivációt ahhoz, hogy lefogyjon, és csodálatosan nézzen ki!" - mondta a Blikknek Győzike.

Tóth Vera megmutatta elképesztő átalakulását: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170922-toth-vera-elotte-utana-fotot-posztolt.htmlTóth Vera fogyásáról számtalanszor adott már hírt a Life.hu is. A gyönyörű énekesnő egyre vékonyabb és egyre magabiztosabb. Legutóbb pedig egy olyan fotót tett közzé közösségi oldalán, amitől mindenki ledöbbent. Ez Zsír!--Bódi Sylvire nem jönnek rá régi ruhái - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170918-bodi-sylvire-nem-jonnek-ra-regi-ruhai-foto.htmlBódi Sylvi közösségi oldalán folyamatosan kommunikál rajongóival. Sokszor olyan dolgokat is megoszt, amik talán már túlmennek az intimitás határán is. Ezúttal kétségbeeséséről számolt be. Ez Zsír!20 kilót fogyott ByeAlex - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170910-20-kilot-fogyott-byealex-foto.htmlByeAlex sosem volt egy nagydarab pasi, ám az utóbbi időben mégis sikerült 20 kilótól megszabadulnia. Így csinálta.Ez Zsír!--Eva Longoria meghízotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170909-meghizott-eva-longoria.htmlEva Longoria, a Született feleségek egykori bombázója felszedett magára néhány plusz kilót...Ez Zsír!--Limonádé kúra - Ezzel fogyj 9 kilót néhány nap alatt!http://www.life.hu/ez-zsir/20170909-csodaital-9-kilot-fogyhatsz.htmlBár már véget ért a nyár, még mindig nem késő néhány plusz kilótól megszabadulni. Ezzel a csodaszerrel gyerekjáték lesz! Ez Zsír!Origo25 kilót fogyott szülés után Malin Bjork - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170823-25-kilot-fogyott-szules-utan-az-anyuka-durva-fotok.htmlSzülés után fél évvel tökéletes testet villantott a svéd anyuka, aki elárulta a titkot.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.