67 kilótól szabadult meg a durván túlsúlyos lány: fotó

fogyás szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christine Carter élete gyökeresen megváltozott, miután szakított a párjával. Soha nem volt még ilyen boldog. 

A 28 éves Christine Carter egész életében túlsúlyos volt, de az utóbbi időben már nagyon zavarta ez a kényelmetlen állapot. Diétába kezdett, amit az akkori kedvese egyáltalán nem nézett jó szemmel.

Mint kiderült, a férfi rendkívül féltékeny típus, aki úgy gondolta, ha Christine kövér, akkor biztosan nem fog más pasinak kelleni, vagyis örökre vele marad.

"Állandóan beleszólt, hogy milyen ruhát vegyek fel, és mindig balhé volt belőle, ha szerettem volna elmenni szórakozni a barátaimmal" - mesélte a Daily Mailnek. Egy idő után úgy érezte, ez a kapcsolat csak hátráltatja a céljai elérésében, ezért szakított a párjával.

Ezt követően pedig olyan bomba nőt faragott magából, hogy nem is lehet ráismerni. 124 kilóval kezdte az életmódváltást, és már 67 kilót fogyott. Elképesztően néz ki!

A fogyás 10 aranyszabálya

Szeretnél magabiztosan végigmenni a strandon a vadiúj bikinidben? Jó lenne úgy napozni, hogy nem kell behúzni a hasad? Azonban van rajtad néhány kiló plusz, amitől szívesen megszabadulnál? Még nem késő! Mit kell tenned mindezért? Íme, néhány hasznos tipp és trükk!

5 dolog, amit ne csinálj, ha éhes vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170922-dolgok-amiket-soha-ne-csinalj-ehesen.htmlAz éhség könnyen elkerülhető egy kis előregondolkodással és a napi ötszöri étkezéssel. Persze még a rendszerető embereknél is előfordul, hogy kimarad egy-egy étkezés, így viszont könnyen felütheti fejét a farkaséhség. Ez Zsír!ThinkstockCsemer Bogi szülése óta 16 kilót fogyott http://www.life.hu/ez-zsir/20170927-csemer-bogi-szulese-ota-16-kilot-adott-le.htmlCsemer Bogi több hónapja adott életet első gyermekének, a terhesség alatt pedig bizony rá is felkúsztak a plusz kilók. Nagy részét azonban sikerült már leadnia az énekesnőnek, azt is elárulta, hogy hogyan. Ez Zsír!ThinkstockGáspár Győző örül, hogy ledagadtozták kisebbik lányáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170927-gaspar-gyozo-orul-amiert-kovernek-neveztek-kisebbik-lanyat.htmlGáspár Virág is nővére nyomdokaiba lépett: látványosan lefogyott és folyamatosan munkája formás testét. Ez Zsír!--Megmutatta kockás hasát Bálizs Anett, a Jóban Rosszban Fannijahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170924-megmutatta-kockas-hasat-balizs-anett-a-joban-rosszban-fannija.htmlKígyúrta magát és egyszerre négy fitneszversenyen indul a Jóban Rosszban színésznője, Bálizs Anett. A sorozat Fannija február óta heti ötször edzett személyi edzővel, hogy minél jobban formában legyen. Ez Zsír!--Így nézett ki régen Latecia Thomas, plus size modell: fotó http://www.life.hu/ez-zsir/20170924-igy-festett-korabban-latecia-thomas.htmlDöbbenetes dolgokat árult el magáról Latecia Thomas, plus size modell. Egyáltalán nem volt boldog, amikor még karcsú volt. Ez Zsír!OrigoŐszi vitaminkoktél: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170922-vitaminkoktel-recept-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell, hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.