67 kilótól szabadult meg a durván túlsúlyos lány: fotó

2017.09.27. 15:30

Christine Carter élete gyökeresen megváltozott, miután szakított a párjával. Soha nem volt még ilyen boldog. 

A 28 éves Christine Carter egész életében túlsúlyos volt, de az utóbbi időben már nagyon zavarta ez a kényelmetlen állapot. Diétába kezdett, amit az akkori kedvese egyáltalán nem nézett jó szemmel. 

Mint kiderült, a férfi rendkívül féltékeny típus, aki úgy gondolta, ha Christine kövér, akkor biztosan nem fog más pasinak kelleni, vagyis örökre vele marad. 

És ezt az elméletet valahol a lány is elhitte, hiszen úgy érezte, amíg így néz ki, nem érdemelhet jobb párkapcsolatot az akkorinál. De egyszer csak elege lett abból, amit a "kedvese" művelt vele: 

"Állandóan beleszólt, hogy milyen ruhát vegyek fel, és mindig balhé volt belőle, ha szerettem volna elmenni szórakozni a barátaimmal" - mesélte a Daily Mailnek. Egy idő után úgy érezte, ez a kapcsolat csak hátráltatja a céljai elérésében, ezért szakított a párjával. 

Ezt követően pedig olyan bomba nőt faragott magából, hogy nem is lehet ráismerni. 124 kilóval kezdte az életmódváltást, és már 67 kilót fogyott. Elképesztően néz ki! 

A fogyás 10 aranyszabálya
Szeretnél magabiztosan végigmenni a strandon a vadiúj bikinidben? Jó lenne úgy napozni, hogy nem kell behúzni a hasad? Azonban van rajtad néhány kiló plusz, amitől szívesen megszabadulnál? Még nem késő! Mit kell tenned mindezért? Íme, néhány hasznos tipp és trükk!

 

szerelemfogyásszakítás