fogyás Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran edz és diétázik mutatós külseje megőrzése érdekében Zimány Linda. Az utóbbi időben azonban még jobban belehúzott, amit mi sem tanúsít jobban, mint szexi kockahasa. 

"Nem szoktam a centiket számolgatni, sem a súlyomat, inkább a testzsírszázalék-mérésre szeretek hagyatkozni. Körülbelül hét kiló lehet, ami lement. Nem ettem rosszul alapvetően eddig sem. Annyi változott, hogy sokkal jobban odafigyelek a mennyiségekre.Talán ezért látszik most meg jobban az eredmény" - nyilatkozta.

Alakul a molekula body by @nemetheszter9

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

"Az utóbbi időben a heti ötször másfél óra edzést heti hatszor három órára emeltük" – árulta el a Blikknek Linda, aki az elmúlt két évben nem evett húst, inkább halakat és zöld salátákat fogyaszt.

Rubint Rékának mond köszönetet Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171003-rubint-rekanak-mond-koszonetet-demcsak-zsuzsa-aki-eletmodot-valtott.htmlAhogy írtunk is róla, Demcsák Zsuzsa életmódot váltott, és beiktatta a rendszeres mozgást a napirendjébe. Két hét telt el, a közösségi oldalán Rubint Rékának üzen. Azt írja, most már megérti, miért olyan felszabadító a futás. Ez Zsír!OrigoMegmutatta kockás hasát Bálizs Anett, a Jóban Rosszban Fannijahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170924-megmutatta-kockas-hasat-balizs-anett-a-joban-rosszban-fannija.htmlKígyúrta magát és egyszerre négy fitneszversenyen indul a Jóban Rosszban színésznője, Bálizs Anett. A sorozat Fannija február óta heti ötször edzett személyi edzővel, hogy minél jobban formában legyen. Ez Zsír!--Tóth Vera készen áll egy új kapcsolatrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170908-toth-vera-keszen-all-egy-uj-kapcsolatra-nincsenek-onertekelesi-problemai.htmlBüszkén és boldogan néz a tükörbe nagy fogyása után Tóth Vera. Ez nem is csoda, hiszen az énekesnő gyönyörű. Ez Zsír!--Nagyon lefogyott DJ. Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170903-nagyon-lefogyott-dj-seherezade.htmlDrasztikus diétába kezdett DJ Seherezádé. Alaposan meggondolja mit egyen, és minden eddiginél többet is mozog. Ez Zsír!OrigoJulia Gilas fitneszmodell mellbimbót villantott (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20170813-julia-gilas-fitneszmodell-mellbimbot-villantott-videon.htmlJulia Gilas, az egyik legnépszerűbb fitneszmodell, most olyat mutatott, amit nem nagyon szokott. Ez Zsír!OrigoRubint Réka bikiniben pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170820-rubint-reka-bikiniben-pozol-schobert-norbi-buszke-ra.htmlSchobert Norbiról tudni lehet, hogy büszke kidolgozott testű feleségére. A mostani képen Réka valóban bombázó, nem is csoda, hogy a fitneszguru nem tartotta meg csak magának az élményt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.