életmódváltás2017 életmódváltáséve2017 Kiss Virág workshop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszversenyző, Kiss Virág és az életmód blogger, Gazdag Tündi, azaz Numbava egy interaktív workshopon három rendkívül egészséges és fehérjében gazdag receptet mutatott nekünk. Lessétek el a fogásokat!

Édesburgonya: egy zöldség ínyenceknek és az egészséges életmód híveinekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171011-minden-az-edesburgonyarol.htmlNemcsak ínyenceknek ajánljuk a sokféleképpen elkészíthető, sőt még süteményekhez is használható édesburgonyát, hanem az egészséges életmód híveinek is. Hogy miért? Íme minden infó, amit az édesburgonyáról tudnod kell. Ez Zsír!OrigoZimány Linda fitneszmodellként debütál a hétvégi Fitparádén: exkluzív interjú!http://www.life.hu/ez-zsir/20171013-zimany-linda-fitneszmodellkent-all-szinpadra-a-fitparaden.htmlHa valaki követi Zimány Linda Instagram-oldalát, már gyaníthatta, hogy a sok edzőtermi, és egyre több kockahasas fotó bizony nem véletlen. Kiderült, Linda a hétvégi Fitparádén fitneszmodellként fogja megmérettetni magát. Hogy miért vállalta a versenyt és mennyire volt kemény a felkészülési időszak - erről mesélt nekünk. Ez Zsír!OrigoFehérjeporokat teszteltünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170928-feherjeporokat-izolatumokat-koncentratumokat-teszteltunk.htmlAki éppen csak most csöppen bele a rendszeres sportolás, az edzőtermek és a táplálékkiegészítők világába, nagyon is elveszve érezheti magát. Mi ezúttal a fehérjeporok labirintusában próbáltunk eligazodni, és lelkesedésünkben le is teszteltük a vezető táplálékkiegészítő márkák kilenc termékét, természetesen a kedvenc ízünkből: a csokiból. A cikkben feltüntetett termékek tápérték adatai a hivatalos márka weboldalakról származnak. Ez Zsír!--Simon Szimonetta zsírgyilkos Boost Training óráján jártunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171002-simon-szimonetta-zsirgyilkos-boost-training-orajan-jartunk.htmlA Life.hu és a BioTechUSA jóvoltából három szerencsés jelentkező részt vehetett Simon Szimonetta saját fejlesztésű, zsírégetésről és alakformálásról híres Boost Training óráján, ahol elképesztő hangulat uralkodott. Nézd meg videónkat! Ez Zsír!--Energetizáló tippek esős napokrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171002-energetizalo-tippek-esos-napokra.htmlHideg, eső, sötét reggelek, borús nappalok... Hiába az őszi napsütés a kedvencünk, sokszor bizony nem ilyen idővel kecsegtet az október, nem beszélve az utána következő hónapokról. Ilyenkor nemhogy a munkánkat nem könnyű elvégezni, de az ágyból kikelni sem könnyű. Fogadd meg energetizáló tippjeinket! Ez Zsír!Origo5 dolog, amit ne csinálj, ha éhes vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170922-dolgok-amiket-soha-ne-csinalj-ehesen.htmlAz éhség könnyen elkerülhető egy kis előregondolkodással és a napi ötszöri étkezéssel. Persze még a rendszerető embereknél is előfordul, hogy kimarad egy-egy étkezés, így viszont könnyen felütheti fejét a farkaséhség. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.