Kiszel Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde teljesen átalakult: karcsúbb és sugárzóbb mint valaha.

Meghozta gyümölcsét a sok edzés és odafigyelés, ugyanis Kiszel Tünde karcsúbb mint valaha. Legutóbbi fotóján jól látszik, hogy a naptárdíva jó pár kilót leadott és ezáltal néhány évet simán le is tagadhatna.

Nagyon szép előadást láttunk a Nemzeti Színházban ❤️ Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde

www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Ezekkel a módszerekkel iktathatod ki a cukrot az életedbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171031-iktasd-ki-a-cukrot-az-eletedbol-modszerek.htmlAmíg hetente egy alkalommal megettek egy-két hagyományos cukrászsüteményt az emberek, addig semmi gond nem volt a cukorral. Ma azonban rengeteg élelmiszer tartalmaz hozzáadott cukrot, így szinte észrevétlenül eszünk belőle sokkolóan nagy mennyiségeket. A cukor pedig nemcsak, hogy hízáshoz vezet, a fogaknak és a májnak is ellensége, ráadásul több betegség okozója is lehet. Ez Zsír!OrigoÍgy néznek ki az élelmiszerek a betakarítás előtt! 20 hihetetlen fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171026-20-foto-elelmiszerekrol-betakaritas-elott.htmlA legismertebb hazai zöldségekről, gyümölcsökről és magvakról pontosan tudjuk, hogyan teremnek. Tudjuk, hogyan fest a zöld dió a fán, tudjuk, hogy néz ki a répa zöldje a föld felett. De arról elképzelésünk sem volt, hogyan szüretelik a szezámmagot, a földimogyorót, vagy éppen a vaníliát - eddig! Ez Zsír!--Gáspár Evelin megmutatta lapos hasát: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171030-gaspar-evelin-megmutatta-lapos-hasat.htmlGáspár Evelin újra és újra bebizonyítja, hogy az akaraterő csodákra képes: lapos hasat villantott! Ez Zsír!--Szúnyog volt a beceneve, annyira vékony volt Molnár Péter, a magyar Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171027-molnar-peter-a-magyar-schwarzenegger.htmlMolnár Péter nem szeretne profi testépítő lenni, hiszen a világ egyik legjobb amatőr versenyzőjeként jobban keres, mint a profik 90 százaléka. A Hegyvidéki Fitparádén 10 ezer dollárt kasszírozott. Ez Zsír!OrigoEgészséges recept: Tökös lecsó tört búzávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171026-recept-tokos-lecso-tort-buzaval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól. Ez Zsír!--Főzzünk együtt! Interaktív workshop Kiss Virággal és Gazdag ’Numbava’ Tündivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171025-fozo-workshop-kiss-viraggal-es-gazdag-numbava-tundivel.htmlA fitneszversenyző, Kiss Virág és az életmód blogger, Gazdag Tündi, azaz Numbava egy interaktív workshopon három rendkívül egészséges és fehérjében gazdag receptet mutatott nekünk. Lessétek el a fogásokat! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.