Így készül az egészséges töltött csirkecomb: recept!

Forrás: Keverd újra, Buday! -
köret recept csirkecomb egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól!

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 30 dkg alma
  • 20 dkg zellergumó
  • 15 dkg csirkemáj
  • 2 szál újhagyma
  • 10 dkg retek
  • 15 dkg zöldborsó
  • 2 db tojás
  • 1 cs petrezselyem zöld
  • 5 dkg vaj
  • 1 db citrom leve
  • 1 dl étolaj a sütéshez
  • 60 dkg fehérrépa
Egészséges töltött csirkecomb Forrás: Keverd újra, Buday!

Elkészítése:

A csirkecomb bőrét az ujjammal elválasztom a húsától. A töltelékhez az almát, a zellert lereszelem, és egy serpenyőben megpirítom. A csirkemájat kis kockákra vágom, majd az újhagymát is apróra karikázom. Mindezeket összekeverem, majd ütök hozzá két tojást, és keverek bele egy kevés zöldborsót. Sóval, apróra vágott petrezselyemmel ízesítem. Betöltöm a combot, és sütőben készre sütöm. Mellé a maradék zöldségekből és almából ropogós köretet készítek. Ehhez az alapanyagokat vajon megpirítom, majd pár csepp citromlével meglocsolom.

Nézd meg a teljes adást:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.