Rubint Réka anyukája több mint 40 kilót fogyott: fotó

édesanya fotó Rubint Réka fogyás bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka méltán büszke anyukájára: Zsuzsanna ugyanis 40 kilót fogyott és fittebb, mint valaha.

„Iszonyatosan büszke vagyok anyukámra, aki öt hónap alatt negyven kilótól szabadult meg. Először Norbi Ducitorna DVD-re tornázott minden egyes nap. Hat unokája van, akik mind imádják őt. Azért változtatott életmódján, azért edzett keményen, mert minél tovább szeretne aktív játszótársuk lenni. És tényleg, amióta hatvan kiló, csak úgy futkározik velük. Pedig előtte sosem sportolt és nem is túl egészségesen étkezett. Szerencsére tudott ezen változtatni."

Fogyókúrázz testalkatod szerint - te melyik csoportba tartozol?http://www.life.hu/ez-zsir/20171104-fogyokurazz-testalkatod-szerint.htmlBizonyára mindenki szeretné elérni a vágyott alakot és sokféle módszert kipróbált már. Ám a tuti tippet most olvashatjátok.Ez Zsír!OrigoÍgy készül az egészséges töltött csirkecomb: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20171102-recept-toltott-csirkecomb-ropogos-zold-korettel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoEzért egyél minél több sütőtököthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171031-minden-amit-a-sutotokrol-tudnod-kell.htmlSok hazai idényzöldségről kell lemondanunk késő ősszel, de nem kell bánkódnunk, hiszen többek között a csodás sütőtökkel kárpótol minket a természet, amit élettani hatásai és sokoldalú felhasználási módja miatt imádunk. Ez Zsír!OrigoLuxus Vivien 48 kiló, lassan elfogyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171102-luxus-vivien-48-kilo-lassan-elfogy-felesegek-luxuskivitelben.htmlAzt nem tudni, aggódnak-e érte vagy irigylik, de annyi biztos, több megjegyzést is tettek Vivien súlyára luxusbarátnői. Ez Zsír!--Kiszel Tünde nagyon sokat fogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171101-kiszel-tunde-nagyon-atalakult-foto.htmlKiszel Tünde teljesen átalakult: karcsúbb és sugárzóbb mint valaha.Ez Zsír!--Egészséges recept: Tökös lecsó tört búzávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171026-recept-tokos-lecso-tort-buzaval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.