Ruby Rose nagyon lefogyott: fotó

fotó fogyás Ruby Rose rajongók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruby Rose nagyon megijesztette a rajongóit, a legutóbbi nyilvános megejelenésén ugyanis szörnyen nézett ki a színésznő. Nagyon lefogyott.

Ruby Rose nemrég részt vett egy díjátadón, de a színésznő nem kápráztatta el a közönséget. A rajongók inkább megrémültek a sztár kinézetétől, aki egy nadrágkosztümben jelent meg a színpadon. De nem öltözete miatt akadtak ki Ruby követői, hanem attól, hogy a sztár borzalmasan sovány, amin a kosztüm nem sokat segített.

Ruby Rose (középen) tényleg nem tűnik egészségesnek Forrás: Getty Images for ARIA/2017 Getty Images/Scott Barbour

A Twittert azonnal elárasztották az aggódó üzenetek, a rajongók attól félnek, hogy Ruby Rose valamilyen problémával küzd. "Betegnek nézel ki" - írta egy kommentelő a színésznőnek, véleményével sokan egyetértettek. "Ruby Rose kissé alultáplált" - fejtette ki álláspontját egy másik hozzászoló. Persze akadtak olyanok, akiknek így is tetszik a színésznő, bár azért azt el kell ismerni, hogy valóban csontsoványnak tűnik.

Volt idő, amikor Ruby Rose még így nézett ki: óriási a különbség Forrás: AFP/Giuseppe Cacace
Ez volt az év legnagyobb fogyása: 140 kilót adott le a fiatal lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171128-ez-volt-az-ev-legnagyobb-fogyasa.htmlHabár a történet nem ebben az évben kezdődött, idén teljesedett be. Lexi Reed 2016-ban kezdett életmódváltásba, közel két év alatt pedig 140 kilót fogyott. A fiatal lány nem egyedül, hanem szintén túllsúlyos, habár jóval kevesebb súlyfelesleggel rendelkező párjával kezdett bele a fogyásba: ő 40 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin vegán étrendre váltott: videó! http://www.life.hu/ez-zsir/20171128-vegan-etrendre-valtott-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin különleges bejelentést tett édesanyja live videójában: étrendet változtatott, melynek köszönhetően csak úgy olvadnak róla a kilók. Ez Zsír!--Bikiniben mutatta meg tökéletes testét az 52 éves Elizabeth Hurleyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171127-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet-elizabeth-hurley.htmlBikiniben lazít a tengerparton az 52 esztendős Elizabeth Hurley. A színésznő akár 10 évet is letagadhatna a korából. Ez Zsír!--Hiába edzel, ha ezt az 5 pontot megszegedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171124-hiaba-edzel-ha-ezeket-a-pontokat-megszeged.htmlA lelkesedés, a motiváció és a kemény edzés is hiábavaló, ha nem vagy tisztában néhány fontos alapszabállyal. Ráadásul nemcsak az edzéstervre kell figyelni, hanem egyéb életviteli szokásokra is. Érdemes kicsit utánajárni, vagy profi segítséget kérni, ha komolyan akarod venni az életmódváltást. Íme, 5 hiba, amit feltétlenül kerülj el! Ez Zsír!OrigoMegvillantotta hasát Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171126-megvillantotta-hasat-toth-vera.htmlAmióta lefogyott, egyre többet mutat meg testéből Tóth Vera. Nem is csoda. Ez Zsír!OrigoCsupa izom fitneszlady lett Britney Spearsbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171123-birtney-spears-edzesmodszere-videokon-kepeken.htmlBritney Spears élete sokszor vett már fordulatot, de ennyire pozitív változásokat még soha nem láttunk rajta. Ezúttal tényleg komolyan vette az életmódváltást, amitől kiegyensúlyozott, boldog és nem utolsósorban nagyon izmos is lett. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.