Fitbalance Award Gála Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Katit választották a legfittebb énekesnőnek a Fitbalance Award Gálán. A Life.hu-nak elmondta, hogy szerinte mivel érdemelte ki ezt a díjat, és azt is, hogy hogyan tartja formában magát.

Ruby Rose nagyon lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171129-ruby-rose-nagyon-lefogyott-foto.htmlRuby Rose nagyon megijesztette a rajongóit, a legutóbbi nyilvános megejelenésén ugyanis szörnyen nézett ki a színésznő. Nagyon lefogyott. Ez Zsír!--Ez volt az év legnagyobb fogyása: 140 kilót adott le a fiatal lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171128-ez-volt-az-ev-legnagyobb-fogyasa.htmlHabár a történet nem ebben az évben kezdődött, idén teljesedett be. Lexi Reed 2016-ban kezdett életmódváltásba, közel két év alatt pedig 140 kilót fogyott. A fiatal lány nem egyedül, hanem szintén túllsúlyos, habár jóval kevesebb súlyfelesleggel rendelkező párjával kezdett bele a fogyásba: ő 40 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin vegán étrendre váltott: videó! http://www.life.hu/ez-zsir/20171128-vegan-etrendre-valtott-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin különleges bejelentést tett édesanyja live videójában: étrendet változtatott, melynek köszönhetően csak úgy olvadnak róla a kilók. Ez Zsír!--Bikiniben mutatta meg tökéletes testét az 52 éves Elizabeth Hurleyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171127-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet-elizabeth-hurley.htmlBikiniben lazít a tengerparton az 52 esztendős Elizabeth Hurley. A színésznő akár 10 évet is letagadhatna a korából. Ez Zsír!--Hajdú Péter félmeztelen fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171127-hajdu-peter-felmeztelen-fotot-posztolt-foto.htmlBizonyára meg van elégedve magával Hajdú Péter, ugyanis a napokban megmutatta, milyen félmeztelen ... Ez Zsír!OrigoHiába edzel, ha ezt az 5 pontot megszegedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171124-hiaba-edzel-ha-ezeket-a-pontokat-megszeged.htmlA lelkesedés, a motiváció és a kemény edzés is hiábavaló, ha nem vagy tisztában néhány fontos alapszabállyal. Ráadásul nemcsak az edzéstervre kell figyelni, hanem egyéb életviteli szokásokra is. Érdemes kicsit utánajárni, vagy profi segítséget kérni, ha komolyan akarod venni az életmódváltást. Íme, 5 hiba, amit feltétlenül kerülj el! Ez Zsír!Origo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.