plusz kiló Mariah Carey hízás Christian Bale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sztárokra nagyon büszkék lehetünk, ők ugyanis egytől egyig csak fogytak, a külföldi celebek viszont nem voltak mind ilyen szerencsések: közülük többen felszedtek jó pár kilót. Nézzük a 2017-es mérleget!

Mariah Carey évek óta csak árnyéka egykori önmagának. A hírek szerint nemcsak a külseje változott: labilis és hisztis lett. 2017-ben a 100 kilót is elérte az énekesnő súlya, aki ennek ellenére sem kezdett el sportolni, és egészségtelenül is étkezik.

Mariah Carey korábban sem volt filigrán alkat, de idén a súlya már a 100 kilót is elérte Forrás: Getty Images

Christian Bale-ről eddig is tudtuk, hogy igazi átalakulóművész, gondoljunk csak A gépész című filmre, amiért 30 kilót fogyott, majd a Batman kedvéért 45 kiló izmot szedett magára. Ezúttal George W. Bush jobbkezeként ismert Dick Cheney megformálása miatt fogta magát hízókúrára. Ezúttal 20 kilót szedett fel.

Christian Bale ismét egy szerep miatt hízott meg Forrás: Getty Images

Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak csontvázzá

Az igazán elhivatott színészek sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A kilencvenes évek legnépszerűbb sorozatának gyönyörű színésznőjére rá sem lehet ismerni. Jennie Garth nagyon meghízott. A Beverly Hills 90210 Kellyje egykor mindenkit elkápráztatott a szépségével, most pedig mindenki azon ámuldozik, hogy megváltozott. Néhány éve még anorexiája miatt cikkeztek róla, most pedig plusz kilókkal küzd. A 45 éves színésznőt hatalmába kerítette a jojóeffektus.

Nagyon meghízott a Beverly Hills 90210 színésznője, Jennie Garth Forrás: Northfoto

Kelly Clarkson 2016 tavaszán hozta világra második gyermekét. Terhessége alatt jópár kilót felszedett, amit 2017-ben sem sikerült leadni, sőt. Az énekesnő mintha nem is törekedne arra, hogy fogyjon. Nem nyilatkozott a súlyáról, így csak találgatni lehet, hogy miért nem tud fogyni. Többek között az is lehet, hogy most így érzi jól magát a bőrében.

Kelly Clarkson nem adja le a plusz kilókat Forrás: Getty Images, Northfoto

Ki gondolná, hogy a testépítés egykori királyának fia így el tud hízni. Nem a modellként is befutott Patrickről van szó, hanem Chris Schwarzeneggerről, akire 2017-ben már annyi plusz kiló kúszott fel, amitől nem lesz egyszerű megszabadulni.

Chris Schwarzenegger nem követi apja példáját Forrás: Instagram/Patrick Schwarzenegger

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.