Egészséges recept: zöldséges, csirkés spagetti

Forrás: LifeTV / Keverd újra, Buday! -
csirke zöldség spagetti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól!

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemell
  • 20 dkg spagetti tészta
  • 20dkg sárgarépa
  • 20 dk zellergumó
  • 20 dkg fejes káposzta
  • 20 dkg cukkini
  • 10 dkg fél zsíros reszelt sajt
  • 10 dkg leveles zöldsaláta
  • 0,5 dl étolaj
Zöldséges, csirkés spagetti Forrás: LifeTV / Keverd újra, Buday!

Hogyan kell elkészíteni?

A csirkemellet ujjnyi csíkokra vágom, és kevés étolajban megpirítom. Amikor ez megvan, kiveszem egy tálra. A reszelt zöldségeket a megmaradt zsiradékban megpirítom. Ízesítem sóval és egy kevés citromlével. Ehhez a zöldséghez keverem a kifőtt tésztát, a megpirult csirkemellet, és a vékony metéltre vágott fejes káposztát. Végül megszórom reszelt sajttal. Hogy még színesebb legyen az étel, egy kevés zöldsalátát is hozzákeverek.

Nézd meg a teljes adást!

Gyógyfürdőzz a fővárosbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180105-gyogyfurdozz-a-fovarosban.htmlKicsiny hazánk elképesztően szerencsés, ami a gyógyvizeket illeti, és ezt érdemes is kihasználni, hiszen amellett, hogy egy kellemes fürdőzés a lelket is nyugtatja, rengeteg egészségügyi előnye is van. Lazíts, engedd el a stresszt és élvezd a gyógyvíz jótékony hatásait! Ez Zsír!--Egészséges recept: zöldbabfőzelék húsos rolóvalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180105-recept-zoldbabfozelek-husos-roloval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoA laboratóriumi hús és a rovarok lesznek a jövő élelmiszerei? http://www.life.hu/ez-zsir/20180105-laboratoriumi-hus-es-rovarok-alternativ-elelmiszereket-ajanlanak-az-europai-tudosok.htmlEurópa tudományos akadémiái szerint sürgős lépésekre lenne szükség az élelmezés- és táplálkozásbiztonság területén: Európának változtatnia kell táplálkozási szokásain, ha meg akar birkózni a klímaváltozással, illetve annak egészségügyi kihívásaival. A tudósok ennek jegyében a tengeri élelmiszerek arányának növelését ajánlják, valamint felhívják a figyelmet a laboratóriumban előállított húsban, illetve a rovarokban rejlő lehetőségekre. Ez Zsír!OrigoEz a legjobb méregtelenítő turmix az ünnepi zabálások után http://www.life.hu/ez-zsir/20180104-turmix-recept-anyagcsereporgeto-es-immunerosito.htmlTúl sokat ettél az ünnepi időszakban? Felszaladt pár kiló, vagy éppen megzavarta az emésztésedet a szokatlan mennyiségű étel? Indítsd a januári reggeleket egy egészséges, anyagcsere-serkentő és immunerősítő turmixszal. Ez Zsír!Origo3 dolog, ami miatt hamar elbuknak az újévi fogadalmakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180103-ezert-buknak-el-hamar-az-ujevi-fogadalmak.htmlAkár abba a csoportba tartozol, akik szerint semmi értelme nincs az újévi fogadalmaknak, mert úgysem tartja be őket az ember, akár abba a csoportba, akik szerint érdemes próbálkozni velük, ezt a cikket akkor is érdemes elolvasnod, mert 2018 lehet a nagy áttörés! Ez Zsír!--Ők adták le a legnagyobb súlyfelesleget: az év magyar celebfogyásai!http://www.life.hu/ez-zsir/20171213-ennyit-fogytak-iden-a-magyar-celebek.htmlA legnagyobb durranás 2017-ben Tóth Vera fogyása volt, de nemcsak az énekesnő büszkélkedhet új vonalakkal. Összeszedtük azok a magyar celebek, akik idén szabadultak meg a plusz kilóktól! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.