Sirokai Diána plus size modellről áradozik a külföldi sajtó

Gigi Hadid plus size modell Sirokai Diána Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újraalkotta Gigi Hadid meztelen reklámfotóját a gyönyörű magyar plus size modell, Sirokai Diána, akire már a külföldi sajtó is felfigyelt.

Meztelenül, egy szál csizmában pózol Gigi Hadid egy reklámhoz – ezt a képet értelmezte újra a 21 éves Londonban élő Sirokai Diána plus size modell. Ugyanabban a pózban, pucéran fotózták őt is, az így készült képet pedig feltöltötte az Instagramjára. Több mint 26 ezer lájkot kapott, és közel ennyi pozitív kommentet.

Láttam, hogy mennyire csodásan néz ki Gigi (mint mindig), de azon gondolkodtam, hogy más testtípusok is mutathatnak ugyanilyen jól ebben a testhelyzetben. Újra akartam alkotni a képet, hogy másokat is inspiráljak. Mindannyian gyönyörűek vagyunk és érdemesek arra, hogy szerepeljünk egy hirdetésben" – nyilatkozta az Insidernek a modell.

I was just wondering how a Model My Size would look on this @photo_karizza

DIANA SIROKAI (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

Hiúság a köbön: C. Ronaldo még a pályán is telefonnal nézegeti arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180122-hiusag-a-kobon-cristiano-ronaldo-meg-a-focipalyan-is-telefonnal-nezegeti-arcat.htmlTelefonjával vizsgálta meg vérző fejét C. Ronaldo, de nem tetszett neki a látvány. Az erről készült videó már a fél internetet bejárta. TV + Sztárok--Ezt üzente 5 és fél éves kislánya a rákos Székhelyi Józsefnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-ezt-uzente-kislanya-a-rakos-szekhelyi-jozsefnek.htmlCsodaszép üzenetet kapott 5 és fél éves kislányától a tüdőrákkal küzdő Székhelyi József. TV + Sztárok--Megyeri Csilla megmutatta, milyen lakásban fog élni párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-megyeri-csilla-megmutatta-milyen-lakasban-fog-elni-parjaval.htmlBudakalászra költözik Megyeri Csilla és párja, Zsolti. Az Ázsia Expressz sztárja képeket is mutatott albérletükről. TV + Sztárok--Így él ma a legendás magyar tévés, Szegvári Katalin http://www.life.hu/sztarok/20180119-igy-el-ma-a-legendas-magyar-teves-szegvari-katalin.htmlTanítóként dolgozik ma a legendás magyar tévés, a 70 esztendős Szegvári Katalin. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGáspár Laci felesége latexruhában mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-gaspar-laci-felesege-niki-latexruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlEgy igazi bombanő szerepel Gáspár Laci legújabb klipjében, aki nem más, mint Niki, az énekes felesége. TV + SztárokOrigoLajtai Kati a tévékamerák előtt is megmutatta kisfiát, Mátéthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-lajtai-kati-a-tevekamerak-elott-is-megmutatta-kisfiat-matet.htmlLajtai Kati a tévékamerák előtt is megmutatta kisfiát, Mátét, aki immár másfél esztendős. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.