Tóth Vera őszintén vallott fogyásáról: a színpadon soha nem érdekelt a testem

Garami Gábor fogyás potyautas vallomás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera őszintén vallott fogyásáról. Elárulta, miért vállalta be a gyomorműtétet és milyen érzés volt megszabadulni a pluszkilóitól.

Tóth Vera volt Garami Gábor vendége a Potyautas legutóbbi epizódjában, ahol az énekesnő őszintén vallott elképesztő fogyásáról. Kiderült, hogy annak ellenére, hogy a színpadon mindig is ragyogott, utálta a rajta lévő pluszkilókat.

Nekem kellett ez a fogyás. Egészségileg nem éreztem jól magam a saját bőrömben. Azt gondoltam, ebben az emberben sokkal több van. Ahhoz, hogy én testileg-lelkileg jól legyek, ezt egyensúlyba kell hoznom. Nekem mindig volt egy vékonytudatom, hogy én nem vagyok ez, nekem muszáj ebből a „hájbájból" lefaragnom valamennyit. Valahogy nem tudtam elviselni magamon... Bár többször úgy éreztem, elfogadtam, mindig az lett a vége, hogy egy így mégsem jó." – árulta el az énekesnő, aki azt is bevallotta, néha a székből is nehezen állt társaságban, mert az járt a fejében, vajon mit gondolnak róla a többiek.

Ellenben a színpadon mindig felszabadult volt. Arra vágyott, hogy a magánéletben is átélhesse ezt az érzést. „A színpad nekem mindig egy sztriptíztáncos bár volt. Én ott felmentem és „levetkőztem". Ott nem érdekelt a testem, soha. Ott teljes fényemben ragyogtam, az voltam, aki vagyok. Valahol ezt akartam az életemben is elérni, hogy olyan felszabadult lehessek, mint a színpadon. Ezért csináltattam meg gyomorműtétet. Hozzáteszem - nem magyarázkodásból -, nehezebb volt lefogyni, mint kövérnek lenni. Iszonyatosan kemény sztori volt és csodálatos lélekút. Ahogy a kövérségtudatod, a kövérségérzeted elmúlik..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.