Zoltán Erika karcsúbb, mint valaha - Fotó

karcsú fogyás Zoltán Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remekül néz ki friss fotóin Zoltán Erika. Vonásai nagyon fiatalosak, és az utóbbi időben fogyott is.

Hamarosan betölti 56. életévét a 80-as, 90-es évek egyik legkedveltebb magyar sztárja, Zoltán Erika. A szőke énekesnő ma is nagyon aktív, rendszeresen jár fellépésekre és remekül néz ki. Friss fotói alapján úgy tűnik, az utóbbi időben lefogyott, szinte karcsúbb, mint valaha. Ráadásul vonásai is nagyon fiatalosak, alig van rajta ránc, akár 10 évet is letagadhatna.

A sípályán pakolta ki melleit VV Mici - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-a-sipalyan-pakolta-ki-melleit-vv-mici-foto.htmlEzúttal sem fogta vissza magát VV Mici, aki a sípálya közepén pakolta ki a melleit. TV + Sztárok--Menyasszonyi ruhában pózol Luxus Vivien - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-menyasszonyi-ruhaban-pozol-luxus-vivien-foto.htmlMozgalmas év lesz ez Vasvári Vivien számára, hiszen hamarosan megszületik második gyermeke, utána pedig oltár elé áll vőlegényével. TV + Sztárok--Istenes Nátán életében először ült repülőre, szülei képet is posztoltak rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180206-istenes-natan-eleteben-eloszor-ult-repulore-szulei-kepet-is-posztoltak-rola.htmlMég 2 éves sincs, de máris túlvan élete elő repülésén Istenes Nátán. Büszke szülei az utazás előtt posztoltak a közösségi oldalra. TV + Sztárok--Önkívületi állapotban ünnepelt Varga Miklós és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20180206-onkivuleti-allapotban-unnepelt-varga-miklos-es-csaladja-sztarban-sztar-1-kicsi.htmlRettentő büszke lehet gyermekeire Varga Miklós, hiszen lánya után a fia is megnyerte a Szárban sztár +1 kicsi című műsort. A család örömkönnyekben tört ki az eredményhirdetés után. TV + SztárokOrigoSmink nélkül mutatta meg az arcát Dobó Kata - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-smink-nelkul-mutatta-meg-az-arcat-dobo-kata-foto.htmlSmink nélküli fotót osztott meg magáról Dobó Kata, követői máris elhalmozták lájkokkal. TV + SztárokOrigoKülön utazott el Ördög Nóra és Nánási Pál, ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20180206-kulon-utazott-el-ordog-nora-es-nanasi-pal-ez-az-oka.htmlKülön utazott el Nánási Pál és Ördög Nóra, a sztárpár videóüzenetben indokolta meg döntését. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.