Íme, az első fotó Kylie Jennerről a szülése után

alak fotó szülés után Kylie Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner titokban adott életet kisbabájának február elején, de szerencsére hamar visszatért rajongóihoz a közösségi oldalakra. Már meg is osztotta szülés utáni első fotóját magáról. 

A legnagyobb titokban zajlott le Kylie Jenner terhessége és szülése, kisbabáját azóta se mutatta még meg a 20 éves celeb, de magát legalább már igen. Még egy hónapja sincs, hogy életet adott első gyermekének, máris közzétette első fotóját.

Kylie Jenner megmutatta magát szülés után Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Valahol érthető is, hogy nem várt tovább, hiszen az elmúlt hónapokban eleget bujkált a rajongói elől. A celeb egy az autójában készült fotót mutatott az Instagram-oldalán magáról, és remekül néz ki, bár a testét bő pulcsival takarta el.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

4 éves kisfia haját festette be Amber Rose - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-eves-kisfia-hajat-festette-be-amber-rose-foto.htmlAmber Rose szőkére festette 4 éves kisfia haját, rajongói nagyon kiakadtak. TV + Sztárok--Bajusztria lett Nánási Pál és Ördög Nóra új videoblogjának nevehttp://www.life.hu/sztarok/20180213-bajusztria-lett-nanasi-pal-es-ordog-nora-uj-videoblogjanak-neve.htmlMagyarország egyik kedvenc sztárpárja újabb videoblogot indít, Nánási Pál és Ördög Nóra rajongóikat kérte fel arra, hogy segítsenek nevet választani „új gyereküknek". TV + Sztárok--Kovács Patrícia sorozatbeli karaktere szakított a nála 15 évvel fiatalabb Dáviddalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-kovacs-patricia-sorozatbeli-karaktere-szakitott-a-nala-10-evvel-fiatalabb-daviddal.htmlNehéz döntést kellett meghoznia a Kovács Patrícia által megformált karakternek a Korhatáros szerelem című sorozat előző epizódjában. A 39 éves Eszter ugyanis szakított kedvesével, a 24 éves Dáviddal. TV + Sztárok--Egy éve szakítottak, úgy tűnik, most újra együtt van Katy Perry és Orlando Bloomhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-egy-eves-szakitottak-ugy-tunik-most-ujra-egyutt-van-katy-perry-es-orlando-bloom.htmlA világ egyik kedvenc álompárjának kapcsolata nem volt épp hosszú életű, de úgy tűnik, a románc újra kezdődött, hiszen nemrégiben együtt nyaralt a Maldív-szigeteken Katy Perry és Orlando Bloom. TV + SztárokAFPDelhusa Gjon 44 évvel fiatalabb kedvesének, Fanninak szülei így viszonyulnak a kapcsolatukhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-delhusa-gjon-44-evvel-fiatalabb-szerelmenek-a-zsulei-megbekeltek.htmlDelhusa Gjon szerelme, Fanni 44 évvel fiatalabb a zenésznél, természetesen a szülei eleinte nagyon rossz szemmel nézték a kapcsolatot. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka elbukhatja az úszóakadémiát? Szüksége lenne Shane Tusuprahttp://www.life.hu/sztarok/20180213-hosszu-katinka-elbukhatja-az-uszoakademiat.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága megromlott, és már szakmai kapcsolat sincs köztük. Ez azonban nem jó hír: sokat bukhat ezért Katinka, például a csillebérci úszóakadémiát. Aggódnak ugyanis, hogy egyedül nem bírja majd. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.