Állítják: Hosszú Katinka felszedett magára néhány kilót szerelmi bánatában

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szerelmi bánat Hosszú Katinka kiló hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhányan úgy vélik, itt az ideje, hogy az úszónő elkezdje a kemény edzéseket, ugyanis úgy látják, Hosszú Katinka felszedett magára néhány kilót szerelmi bánatában.

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata novemberben romlott meg, a találgatások után ők maguk is közzétettek egy közleményt arról, hogy válságban van a házasságuk. Nagy kérdés volt, hogy ki fogja így formában tartani Katinkát, hiszen sokáig nem nyilatkozott arról az úszónő, ezek után ki lesz az edzője. Úgy tűnik, hogy ez a kétségek között eltöltött időszak rajta is meglátszik, legalábbis a Bors szerint.

Hosszú KAtinka a vizes VB-n Fotó: Szabó Gábor - Origo

A lap úgy véli, hogy Katinka felszedett néhány kilót szerelmi bánatában, de ha valóban így is van, Katinkának akkor sem kell ezzel nagyon foglalkoznia, hiszen a sportolók nagyon hamar leadják a felesleget.

Arra viszont vigyáznia kell, hogy ne legyen türelmetlen.

Gáspár Evelin bikiniben mutatta meg darázs derekáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180214-gaspar-evelin-bikiniben-mutatta-meg-darazs-derekat.htmlGyőzike nagyobbik lánya valószínűleg már nagyon várja a nyarat: bikinis fotóval idézte vissza a napsütést. Ez Zsír!OrigoKipróbáltam az otthoni gumiszalagos edzésthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180214-kiprobaltam-az-otthoni-gumiszalagos-edzest-teszt.htmlSokféle edzésformát kipróbáltam már - edzőterem, csoportos fitnesz órák, jóga -, de nekem mégis az itthoni torna vált be. Sokan azért nem szeretik, mert ezt a legkönnyebb ellógni, én azonban a rugalmassága miatt imádtam meg. Akkor szakítok az időmből fél, egy órát, amikor tudok. Gyakran este edzek, miután a gyerekek már lefeküdtek. Szeretem a különböző edzésvideókat, de a legjobb, amikor egy jó kis sorozat alatt tudom le a napi testmozgást. Erre pedig kiválóan alkalmas a gumiszalag. Ez Zsír!OrigoBlake Lively 14 hónap alatt adta le a terhesség során felszedett 27 kilót: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180213-blake-lively-14-honap-alatt-adta-le-a-terhesseg-soran-felszedett-27-kilot-foto.htmlBlake Lively szépen, csendben leadta az összes súlyfelesleget, amit a terhessége alatt felszedett: újra egy bombázó. Ez Zsír!--Íme, az első fotó Kylie Jennerről a szülése utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180213-ime-az-elso-foto-kylie-jennerrol-a-szulese-utan.htmlKylie Jenner titokban adott életet kisbabájának február elején, de szerencsére hamar visszatért rajongóihoz a közösségi oldalakra. Már meg is osztotta szülés utáni első fotóját magáról. Ez Zsír!OrigoEgészséges Valentin-napi desszert, amit imádni fogtokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180212-egeszseges-valentin-napi-desszert.htmlHa az egészséges életmód hívei vagytok, akkor lepjétek meg egymást egy nagyon finom házi süteménnyel, ami még egészséges is. Ez Zsír!OrigoMindenki el akarja venni a 36 éves kick-boxoló nagymamát: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180212-mindenki-el-akarja-venni-a-36-eves-kick-boxolo-nagymamat.htmlNagymama létére nem hagyta el magát Carrie Hilton, ugyan igen fiatalon, 35 évesen lett unokája. Ettől még érdemeit nem lehet vitatni, elképesztő formában van. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.