Hódi Pamela fogyás vers Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idézettel tette közzé legújabb fotóját Hódi Pamela, aki egyrészt gyönyörű, másrészt elképesztően vékony. A kommentelők szerint a versrészlet üzenet Berki Krisztiánnak, van, aki úgy véli, Pamela nehezen emészti meg, hogy exe továbblépett. 
Közleményben tudatták, válnak. Vége Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-jennifer-aniston-es-justin-theroux-valnak-kozlemenyt-adtak-ki.htmlMár két évvel ezelőtt is lehetett olvasni arról, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága közel sem a legboldogabb. A pár 2015-ben egy titkos ceremónián kelt egybe, de nagyon hamar jelentkeztek az első problémák: arról lehetett olvasni, hogy Theroux nagyon elfoglalt, Jennifer pedig magányos. A hírek szerint dolgoztak a házasságuk megmentésén, de nem sikerült. TV + Sztárok--Az Év Sportolója díjról és az apaságról beszélt Michelisz Norberthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-ev-sportoloja-dijrol-es-az-apasagrol-beszelt-michelisz-norbert.htmlMichelisz Norbert vehette át a Nemzeti Versenysport Szövetségtől az Év Sportolója elismerést. Az autóversenyző a Life.hu-nak elmondta, miért is olyan fontos számára ez a díj, de természetesen téma volt Norbi kislánya, aki a hetekben lesz 1 éves. Norbi elárulta, milyen apukának tartja magát, és mit fog ahhoz szólni, ha majd a gyermeke is az autósport felé kacsintgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDelhusa Gjon 44 évvel fiatalabb barátnőjével, Fannival gálázotthttp://www.life.hu/sztarok/20180211-delhusa-gjon-44-evvel-fiatalabb-baratnojevel-fannival-story-gala.htmlFiatal kedvesével jött el a Story Gálára Delhusa Gjon. A zenész elmondta, már 4 éve együtt élnek Fannival, és természetesen a zenélésről is beszélt. TV + Sztárok--Ezért szereti a Story Gálát Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-ezert-szereti-a-story-galat-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlRég látott kedves ismerőseivel is találkozik Rózsa György a Story Gálán. A műsorvezető a Life.hu-nak mesélt arról, hogy mennyire engedi el magát a partin, és kikkel érzi magát a legjobban. TV + Sztárok--A Story Gálán jelent meg először hivatalosan új barátnőjével Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-story-galan-jelent-meg-eloszor-hivatalosan-uj-baratnojevel-pinter-tibor.htmlPintér Tibor ezúttal feltűnésmentesebben jött a Story Gálára, mint amikor lóháton érkezett. Ezúttal barátnőjét mutatta be: most jelentek meg először hivatalosan rendezvényen, mint egy pár. TV + SztárokOrigoStory Gála: Hevesi Kriszta a női dekoltázsokat értékeltehttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-hevesi-kriszta-a-noi-dekoltazsokat-ertekelte.htmlHevesi Kriszta szexuálpszichológus a Life.hu-nak arról beszélt a Story Gálán, hogy miért mutatják meg a nők szívesen a dekoltázsukat egy ilyen nagy rendezvényen. Természetesen ő sem viselt csadort. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.