Schobert Norbi visszavonul, nem tart több edzést

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
visszavonulás Schobert Norbi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi befejezte, nem tart többet edzéseket. Az üzletre szeretne inkább koncentrálni, és több időt akar tölteni a családjával.

"Rengeteg fellépést, edzést vállaltam be egészen a mai napig, de 47 éves leszek, 25 éve vagyok aerobikedző, itt az ideje visszavonulót fújni. Ezt a Norbit nem akarom többé színpadon látni. Nincs egészségi oka a hátralépésemnek, bírom a terhelést még most is. Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha. Amikor kívülről látom magam, egy belső hang figyelmeztet, hogy tovább kell lépnem" - mesélte a Blikknek a 47 éves fitneszguru.

Schobert Norbi edzés közben a Papp László Sportarénában 2016 május 1-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

Norbi megadja a módját a búcsúnak, egy óriási, közös edzéssel zárja le edzői munkáját: "Májusban tartunk egy nagy, régi stílusú tornát. Felszabadult örömmozgás lesz. Ez lesz az utolsó órám! Itt az ideje, hogy a fiatalok vegyék át a stafétát, és én elállok az útjukból. Ha valaki követett eddig, az tudja, hogy a közösségi oldalakról is visszavonultam, csak a cégen keresztül kommunikálok, de ott megtalál mindenki, aki életvezetési tanácsokat akar kérni."

Szexi fehérneműben hódít a bombatestű anyuka, Dr. Patonai Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180219-szexi-fehernemuben-hodit-a-bombatestu-anyuka-dr-patonai-andrea.htmlKét gyermek büszke anyukája Dr. Patonai Andrea, aki naponta oszt meg magáról az Instagramon szexi fehérneműs fotókat. Ez Zsír!OrigoShane Tusup az edzőteremből posztolt, durván kigyúrta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180219-shane-tusup-az-edzoterembol-posztolt-durvan-kigyurta-magat.htmlShane Tusup alaposan kigyúrta magát: friss fotóján jól látszik kockás hasa. Az utóbbi hetekben rengeteg időt tölthetett edzéssel. Ez Zsír!--93 éves és naponta edz: elképesztően cuki videó terjed az internetenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180219-93-eves-es-naponta-edz-elkepesztoen-cuki-video-terjed-az-interneten.htmlRengetegen példát vehetnének arról a néniről, aki 93 évesen is naponta edz lányával. A róla készült cuki videó már a fél internetet bejárta. Ez Zsír!OrigoIstenes Bence csak most hagyta abba a "karácsonyi zabálást": fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180219-istenes-bence-csak-most-hagyta-abba-a-karacsonyi-zabalast.htmlKicsit elhúzódott idén Istenes Bencééknél a karácsony, legalábbis a karácsonyi zabálás. A műsorvezető csak most hagyta abba a hatalmas mennyiség elpusztítását, és elkezdett készülni a nyárra. Ez Zsír!--Zoe Saldana elutasítja a diétákat: az egészséges életmód hívehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180216-zoe-saldana-a-galaxis-orzoi-sztarja-az-egeszseges-eletmod-hive.htmlA galaxis őrzői forgatási napjain öt órát töltött a sminkszékben Zoe Saldana, hogy Gomorrává váljon. A sminkmesterek rémálma az ebédidő volt, amit viszont a színésznő soha nem hagyott ki, hiszen a rendszeres étkezés is része életmódjának. De mindig nagyon vigyázva kellett ennie, nehogy pár csepp leves végigfolyjon az állán, vagy lecsöpögtesse magát valamivel, az ugyanis újabb plusz órákat vett volna igénybe, hogy megfelelően kijavítsák. Ez Zsír!OrigoSzexi vagy visszataszító? Így néz ki meztelenül a híres testépítőnő, Tana Swink (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20180218-igy-nez-ki-meztelenul-a-hires-testepitono-18.htmlEgyesek szerint szexi, mások pedig egyenesen csúnyának gondolják azt a bodybuilder nőt, aki az Instagramra posztolja meztelen fotóit. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.