Béres Alexandra lett a legnépeszerűbb fitneszedző: legyőzte Rubint Rékát

Forrás: Merlin -
Rubint Réka szavazás fitnesz Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felmérést végeztek többek között a haza fitneszedzők körében is, és meglepő eredményre jutottak: Béres Alexandrával mozognának a legtöbben.

Több mint 5 ezer ember mondta el a véleményét egy online kutatásban, ahol arra is kitértek, hogy melyik az a haza ismert fitneszedző, akivel szívesen mozognának az emberek. Meglepő eredmény született: Béres Alexandra toronymagasan nyert. Háromszor többen mozognának vele, mint Rubint Rékával, aki a harmadik lett, ugyanis a második helyen Katus Attila végzett.

Béres Alexandra lett az első Forrás: Merlin

Nagyon meglepett ez a felmérés. Már az is, hogy ilyet készítettek.

Borsnak

Hiúságból 10 kilót fogyott Nagy Ervinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180329-hiusagbol-10-kilot-fogyott-nagy-ervin.htmlNagy Ervin hihetetlenül odafigyel arra, hogy ne essen ki az ügyeletes sármőr szerepéből: képes volt hiúságból 10 kilót fogyni. Ez Zsír!OrigoTarján Zsófia életmódot váltott, megmutatta, hogy haladhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180328-tarjan-zsofia-fogyokurazik-megmutatta-hogy-halad.htmlTarján Zsófia, a Honeybeast együttes énekesnője gyakorta küzd súlyával, most is épp egy alakreform közepén tart. Új fotón töltött fel közösségi oldalára, melyen látszik: szépen halad. Ez Zsír!OrigoZimány Linda ebédidőben ment fodrászhoz: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180328-zimany-linda-ebedidoben-ment-fodraszhoz-dieta.htmlEbédidőben ment fodrászhoz Zimány Linda, aki az utóbbi időben keményen edz és szigorú diétát követ. Ez Zsír!OrigoMariah Carey nagyon lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180328-mariah-carey-nagyon-lefogyott-foto.htmlMariah Carey nagyon sokáig küzdött a túlsúlyával, ám a gyomorműtéte óta, mintha kicserélték volna. Olyan vékony, mint karrierje elején. Ez Zsír!--Liptai Claudia meglepő kijelentése: "Nem fér el mellettem más"http://www.life.hu/ez-zsir/20180328-liptai-claudia-meglepo-kijelentese-nem-fer-el-mellettem-mas.htmlLiptai Claudia ezúttal is hozta a formáját: már A Nagy Duett sajtótájékoztatóján is remekül szórakoztak a meghívottak a műsorvezető beszólásain. Kijelentette például, hogy azért vezeti egyedül a műsort, mert nem fér el mellette más. Ez Zsír!OrigoMost vagy soha! Így vágj bele a fogyókúrábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180322-most-vagy-soha-igy-kezdj-neki-a-fogyokuranak.htmlHabár az időjárás még mindig nem mutatja napos oldalát, egyértelműen közeleg a tavasz és a nyár, vele a bikiniszezon. Sokaknak ez jelenti a legnagyobb motivációt, hogy formába hozzák magukat, pedig az életmódváltásnak csak egy pozitív következménye a szép alak a jó közérzet és az egészség után. Ezúttal azoknak adunk tippeket, akik most döbbentek rá, hogy szeretnének változtatni, és nyárig jó formába kerülni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.