Nehezen fogadta el testét Zimány Linda

Forrás: Asztalos Dávid -
Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolnád, hogy még Zimány Linda sincs megelégedve a testével? Állítja, ez így van, de megpróbálja a legtöbbet kihozni adottságaiból.

"Nem tartom tökéletesnek a testemet, de megtanultam magam szeretni és az előnyös dolgokat hangsúlyozni. Ne higgyük el, hogy vannak tökéletes emberek és csak a külső számít. De jó érzés tudni, hogy mindent megettem azért, hogy jól érezzem magam. Egyszerűen jót tesz az egómnak, ha a legjobbat hozom ki magamból" - mondta Linda a Bestnek.

Zimány Linda fitneszversenyen is indult Forrás: Asztalos Dávid

Félmillió dollárt költött plasztikára Jennifer Pamplona, hogy Kim Kardashian hasonmássá váljonhttp://www.life.hu/trend/20180325-felmillio-dollart-koltott-plasztikara-jennifer-pamplona-hogy-kim-kardashian-hasonmassa-valjon.htmlA 25 éves brazil Jennifer Pamplona nem sajnálta a pénzt az álmaira. Fél millió dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, és a plasztikai beavatkozásoknak a tervei szerint még nincs vége. TrendOrigoÍgy készül Gáspár Bea frizurája A konyhafőnökre http://www.life.hu/trend/20180325-igy-keszul-gaspar-bea-frizuraja-a-konyhafonok.htmlNagyon kedves képet osztott meg Gáspár Bea. Így készül a frizurája A konyhafőnökre.TrendOrigoLos Angelesből posztolt a ma születésnapos Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20180324-los-angelesbol-posztolt-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni Los Angelesben tölti a születésnapját. Rajongói az Instagramon köszöntötték fel. TrendOrigoMár a menyasszonyi ruhákat nézegeti Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20180324-mar-a-menyasszonyi-ruhakat-nezegeti-liptai-claudia-nyaron-hozzamegy-pataki-adamhoz.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám nyáron mondják ki egymásnak a boldodító igent. A műsorvezető már a menyasszonyi ruhákat nézegeti. Vajon milyet választ?TrendOrigoÉletkoráról vallott Kiszel Tünde, elárulta, miért filterezi a fotóithttp://www.life.hu/trend/20180324-eletkorarol-vallott-kiszel-tunde-elarulta-miert-filterezi-a-fotoit.htmlKiszel Tünde a közösségi oldalára feltöltött fotói alapján sokak szerint legalább húsz évet letagadhat. Egyre többen találgatják, mennyi idős is lehet valójában, ám ő ezt titokban tartja. A celeb a Mokka műsorvezetőinek elárulta, mit tesz fiatalsága érdekében és mit gondol a szépészeti beavatkozásokról.TrendOrigoTúl lengére sikerült a fürdőruhamodell öltözéke? http://www.life.hu/trend/20180318-tul-lengere-sikerult-a-furdoruhamodell-oltozeke-senki-nem-tudott-mashova-figyelni.htmlA This Morning című reggeli műsor felvételén nagy feltűnést keltett a modell, akin egy szakértő mutatta be a terndeket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.