Fotókon a világ leghajlékonyabb ikrei: Teagan és Samantha

ikrek hajlékonyság mutatvány akrobatika testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teagan és Samantha Rybka kétségtelenül a világ leghajlékonyabb ikrei. Elképesztő mutatványokra képesek.

1,8 millió követővel rendelkeznek a YouTube-on a világ leghajlékonyabb ikrei: Teagan és Samantha Rybka. Érthető a népszerűségük, hiszen elképesztő mutatványokat mutatnak be rendszeresen. A 22 esztendős ausztrál testvérek állítják, hajlékonyságukat napi 6 óra edzéssel sikerült elérniük.

Keep pushing! #rybkatwins #lornajaneactive

Teagan Rybka (@teagan_rybka) által megosztott bejegyzés,

„Akrobatikával hároméves korunk óta foglalkozunk és hatévesek voltunk, amikor táncolni is elkezdtünk. Rengeteg felkérést kapunk, rendszeresen fellépünk esküvőkön és különböző showműsorokon" – mesélték a The Sunnak.

Az ikrek már a 2013-as Australia's Got Talent című tehetségkutatóban is hatalmas sikert arattak és népszerűségük egyre csak növekszik.

Try to be a rainbow in someone's cloud. ✨ ☁️ @positivemvmt #always

Sam Rybka (@sam_rybka) által megosztott bejegyzés,

5 tipp édességfüggőknek az egészséges élethezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180404-ot-tipp-edessegfuggoknek-az-egeszseges-elethez.htmlHa szeretnél egészségesen élni, ha szeretnél energikus és fitt lenni, ráadásul néhány kilótól sem lenne rossz megszabadulni, akkor bizony oda kell figyelni arra, hogy mennyi cukrot viszel be a szervezetedbe. Édességfüggőként persze ez nehezebb ügy, mint az ember gondolná. Íme, 5 tipp, ami beválik! Ez Zsír!OrigoÍgy lett bombanő a 42 éves kétgyermekes anyukából, Joanne Peters-ből: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180404-igy-lett-bombano-a-42-eves-ketgyermekes-anyukabol.htmlEgész életében szégyellte testét az ausztrál Joanne, végül két gyermek után döntött úgy, változtat az életmódján, és meg is lett az eredménye. 42 évesen úgy néz ki, mint egy igazi bombázó, bár be kell vallani, előtte sem volt rossz alakja az anyukának. Ez Zsír!OrigoSokkolóan vékony Amal Clooney: friss fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180404-sokkoloan-vekony-amal-clooney-friss-fotok.htmlAlig 10 hónapja szült Amal Clooney, máris visszanyerte régi alakját. Már olyannyira vékony, hogy a rajongói is megijedtek friss fotói láttán. Ez Zsír!--A fekvőtámasz a legjobb barátod, ha feszes alakra vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180402-a-fekvotamasz-a-legjobb-baratod-ha-feszes-alakra-fogyni-vagysz.htmlFekvőtámasz lényegében nem áll másból, mint karhajlítás és karnyújtás váltakozásából. A leghatékonyabb eredmény érdekében, a gyakorlat közben húzd be a hasadat, feszítsd meg a fenekedet, a hátad legyen egyenes; az egész lényege, hogy a tested végig feszes legyen. Mutatjuk, hogy miért is szuper ez a gyakorlat! Ez Zsír!OrigoHiúságból 10 kilót fogyott Nagy Ervinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180329-hiusagbol-10-kilot-fogyott-nagy-ervin.htmlNagy Ervin hihetetlenül odafigyel arra, hogy ne essen ki az ügyeletes sármőr szerepéből: képes volt hiúságból 10 kilót fogyni. Ez Zsír!OrigoZimány Linda ebédidőben ment fodrászhoz: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180328-zimany-linda-ebedidoben-ment-fodraszhoz-dieta.htmlEbédidőben ment fodrászhoz Zimány Linda, aki az utóbbi időben keményen edz és szigorú diétát követ. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.