Az Instagram-sztárja lett Simone Anderson, aki 92 kilót adott le 11 hónap alatt

plasztikai műtét fogyás egészséges életmód Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint 250 ezren követik Instagramon Simone Andersont, aki 11 hónap alatt összesen 92 kilótól szabadult meg.

Az új-zélandi Simone Anderson 23 évesen összesen 169 kilót nyomott. Ekkor rájött, ideje életmódot váltania. Mint mondja, először csak napi egy órát töltött edzéssel, többnyire sétált vagy úszott.

Amikor a súlyom elkezdett valamelyes csökkenni, úgy éreztem, ideje edzőterembe mennem" – mesélte a nő a DailyMailnek.

Életmentő volt számomra ez a műtét. Nélküle biztosan nem tartanék ott, ahol most. 10 éve küzdöttem már a súlyfeleslegemmel és csak azt bánom, nem szántam rá magamat korábban" - árulta el.

@watchmeshrink_kayla_marie_ proving my Monday inspo! “Hi Simone, ⬇️⬇️ ❤ I Just wanted to say that i am incredibly inspired by you and your journey, It takes a huge amount of determination to transform your health and lifestyle like you have, I love how REAL you are, How you share RAW relatable content that inspires many women, We as women live in a society that sees what we want it too see, Living in a time of images and social media, Our self esteem and confidence is at an all time low, Comparing our bodies to what we SEE, Not what is always REAL. I've struggled with my body image for years, But last year was a time of devastation, Death, pain and sadness, Sometimes it's when we experience these circumstances and are at our lowest point that we suddenly realise our purpose and self worth, A realisation that we need to push for greatness in order to achieve great things in our life's, For me Death, Bad health and loss was what finally pushed me to want to strive for greater things, To make health and exercise a priority in my life. And because of that, I am finding myself again, I am WANTING to explore, Achieve and create new things, And because of that simple realization i am now confidently on an awesome pathway to health and selflove. It's women like you Simone that we need too see more off! Keep up your amazing posts ❤ Your doing Amazing xx” #weightlossjourney #weightloss #transformation

Journey To Health (@simone_anderson) által megosztott bejegyzés,

Az egészséges életmódot az operáció után is folytatta, de hiába edzett sokat, a bőre nem tudott megfelelő mértékben visszahúzódni, ezért néhány igen költséges plasztikai műtétet is bevállalt.

Mára elképesztően csinos nő vált belőle, átalakulását és mindennapjait az Instagramon is bárki figyelemmel követheti.

Túlsúllyal küzdött, ma már életmódváltó programja van: interjú Palkó Noémivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180406-palko-noemi-aerobik-edzovel-beszelgettunk-eletmodvaltasrol-sportrol.htmlPalkó Noémi jól tudja, hogy milyen egy életmódváltás. Ismeri a nehézségeit, hiszen maga is végigcsinálta. Ahogy leadta az első kilókat egyre tudatosabb lett, egyre jobban élvezte, és egyre többet akart tanulni, így beszippantotta ez a világ: ma már saját életmódváltó programja van. De nemcsak az edzésekben segít, az étrendet is átalakítja, és nem is akárhogy, ugyanis Noémi igazi édességmániás, és saját bevallása szerint is hedonista. Vele beszélgettünk! Ez Zsír!OrigoGömöri András Máté nagyon kigyúrta magát: Polyák Lilla vőlegénye olyan, mint egy gladiátorhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-gomori-andras-mate-nagyon-kigyurta-magat-foto.htmlPolyák Lilla párja, a szintén színész, Gömöri András Máté nagyon kigyúrta magát.Ez Zsír!OrigoNarancsbőrt és hurkákat villantott Demi Lovatohttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-narancsort-es-hurkakat-villantott-demi-lovato-instagram.htmlNarancsbőrt és hurkákat villantott közösségi oldalán Demi Lovato. Az énekesnő szeretné, ha mások is elfogadnák önmagukat olyannak, amilyenek. Ez Zsír!--Alaposan kigyúrták magukat az Oltári csajok pasijai: Ember Márk, Jaskó Bálint és Dér Zsolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-alaposan-kigyurtak-magukat-az-oltari-csajok-pasijai-ember-mark-jasko-balint-es-der-zsolt.htmlEgy ország zárta a szívébe az Oltári csajok szívtipróit, Ember Márkot, Jaskó Bálintot és Dér Zsoltot, akik az utóbbi időben alaposan kigyúrták magukat. Ez Zsír!--Recept hétvégére: kapros malacleveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180323-egeszseges-recept-kapros-malacleves.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoFalusi Mariann az egészséges életmódról, táplálkozásról, valamint a hízásról-fogyásról beszélthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180407-falusi-mariann-az-egeszseges-eletmodrol-taplalkozasrol-valamint-a-hizasrol-fogyasrol-beszelt-egy.htmlFalusi Mariann egy plus size divatbemutatón adott interjút. Az énekesnő egészséges életmódról, pluszkilókról és a divatról is beszélt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.