Chessie King saját magunk elfogadására buzdít, videóban torzította el testét

alak testkép torzulás egészség test elfogadás Chessie King Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chaessie King Instagram-modell szeretett volna borsot törni azok orra alá, akik negatív kommenteket írtak képei alá. Éppen ezért videóban mutatta meg, milyen lenne teste, ha olyan lenne, amilyennek az Insta-trollok akarják. Egyébként profiljával is arra akar buzdítani másokat, hogy olyannak fogadják el magukat, amilyenek. 

A fiatal lány egyébként rengeteg vicces és elgondolkodtató képet tesz fel profiljára, megmutatja, milyen az élet akkor, ha a jól megkomponál Instagram-fotókat nézzük és milyen akkor, amikor a való életet szemléljük.

Cheesie egy videót is készített, amelyben összegyűjtötte a képeihez érkezett rosszindulatú hozzászólásokat, és technika segítségével megmutatta, milyen lenne teste, ha minden tanácsot megfogadna. Megváltoztatta lábait, csípőjét, ajkait, sőt még szemöldökét is. Az eredmény megdöbbentő lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.