Sztárok őrült, vagy épp abszolút logikus diétás trükkjei

trükk diéta Miranda Kerr Renee Zellweger Madonna Heidi Klum fogyókúra Lady Gaga Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne szeretne olyan csinos lenni, mint a sztárok? Nem árt azonban látni, hogy időnként ők is felszednek pár kilót, amit természetesen a lehető leggyorsabban le is szeretnének adni. Persze olyan híresség is van, akiről egyszer sem sikerült még olyan lesi fotót készíteni, mely előnytelen lett volna. Következzenek hát a sztárok diétás tippjei, melyek rapid súlycsökkenést és fenntartható alakot egyaránt ígérnek.

Madonna – Vérfarkas diéta

Ez a diéta a holdnaptáron alapszik. Lényege, hogy teliholdkor és a rákövetkező 36 órában csak folyadékot szabad magadhoz venned. A szakértők egyetértenek abban, hogy a különböző holdfázisok befolyásolják az emberek anyagcseréjét és a méreganyagok felszívódását. Akik kipróbálták, állítják, hogy egy nap alatt 2-3 kilót is fogytak.

Madonna Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Renée Zellweger – Jégkockák

A színésznő, ha gyorsan le szeretni adni pár kilót, jégkockát eszik. Miért jobb, mint a sima víz? Azzal, hogy ennyire hideg folyadékot visz be a szervezetébe – hagyja, hogy a jégkocka elolvadjon a szájában -, a hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően pluszban gyorsítja az anyagcseréjét. Így a jég, amely nem rendelkezik kalóriákkal, súlycsökkenésre kényszeríti a szervezetet.

Renee Zellweger Forrás: AFP/Frazer Harrison

Lady Gaga – Whisky

Bár az extravagáns énekesnő rendszeresen jár edzeni, állítja, hogy alakját a whiskynek is köszönheti, melyből mindennap megiszik legalább egy pohárral. Egészségére!

Lady Gaga Forrás: Instagram/Lady Gaga

Miranda Kerr – Kókuszolaj

A modell egyik diétás technikája nem más, mint a kókuszolaj. Szinte mindent ezzel készít, mert szerinte gyorsítja az anyagcseréjét.

Miranda Kerr Forrás: GQ Magazine

Sarah Michelle Gellar – Káposztaleves

Ez nem teljesen ismeretlen, hiszen hosszú évek óta ismert diéta. A színésznő, ha kicsit elengedte magát, mindig ezzel a kúrával nyeri vissza alakját. Egy 7-10 napos káposztaleve- diétával, akár 5 kilótól is megszabadul.

Sarah Michelle (@sarahmgellar) által megosztott bejegyzés,

Heidi Klum – Epsom sós fürdőzés

A modell a keserű, vagy angol sós fürdőre esküszik, mivel szerinte megszünteti a has puffadását. Tehát ez nem egy fogyókúrás trükk, csupán vékonyabbnak látszik tőle. Tény, hogy az Epsom sóban lévő magnézium és szulfátok a bőrön át felszívódva csökkentik a stresszt, segítenek megszabadulni a toxinoktól, növelik a szervezet szerotoninszintjét.

Heidi Klum Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Jennifer Lopez – Illóolajok

Az aromaterápiát már évezredek óta használják, mint természetes gyógyászati eljárást - az illóolajokat belélegezve, elfogyasztva, a bőr alá juttatva. J.Lo az első módszer nagy rajongója. Meg van győződve arról, hogy a grapefruit illóolaj csökkenti az éhségérzetet. Ezt egyébként sok tanulmány is alátámasztja.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Megan Fox – Almaecet (!)

A színésznő titka, hogy minden reggel megiszik két teáskanál almaecetet, amit egy pohár vízbe tesz. Ez stabilizálja az emésztési folyamatokat és az anyagcserét, valamint segít megszabadulni a méreganyagoktól. Az orvosok is megerősítették ezt, ám azt javasolják, mielőtt bárki ezzel a diétás módszerrel próbálkozna, konzultáljon szakemberrel, hiszen igen komoly mellékhatásai lehetnek. Máj- és gyomorproblémák esetén például egyáltalán nem javasolt.

Megan Fox Forrás: GQ Magazine

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.