Kelly Clarkson elképesztően lefogyott: fotó

fotó fogyás Kelly Clarkson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Clarkson énekesnő az utóbbi években nagyon meghízott. Úgy tűnik azonban, hogy megelégelte telt idomait, és fogyókúrába kezdett: rengeteget fogyott.

Kelly Clarkson nagyon meghízott az utóbbi években, többen betegségről és hormonális problémákról beszéltek, ám az énekesnő nem nyilatkozott megváltozott külsejéről. Mostanában azonban óriási átalakuláson ment keresztül: szinte az eddigi súlya felére fogyott, és büszkén mutatja meg karcsú alakját szexi ruhákban. Követői nem győzik őt dicsérni.

Ilyen lett:

Ilyen volt:

Molnár Anikó egy titkos boldogtalan kapcsolat miatt hízott 105 kilósrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180410-molnar-aniko-egy-titkos-boldogtalan-kapcsolat-miatt-hizott-meg.htmlMolnár Anikó nagyon megváltozott: elképesztően sokat fogyott. Ez Zsír!--Gömöri András Máté nagyon kigyúrta magát: Polyák Lilla vőlegénye olyan, mint egy gladiátorhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-gomori-andras-mate-nagyon-kigyurta-magat-foto.htmlPolyák Lilla párja, a szintén színész, Gömöri András Máté nagyon kigyúrta magát.Ez Zsír!OrigoAnne Hathaway egy filmszerep kedvéért hízókúrázik: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-anne-hathaway-egy-filmszerep-kedveert-hizokurazik-video.htmlAnne Hathaway egy törékeny testű díva volt, mostanra azonban kissé meghízott... Ez Zsír!--Nagyon kigyúrta magát ByeAlex: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180217-nagyon-kigyurta-magat-byealex-foto.htmlByeAlex hatalmas karokat villantott, ami az egészséges életmód és a sok edzés eredménye.Ez Zsír!OrigoVV Mici egy szál melltartóban edzett: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180203-vv-mici-egy-szal-melltartoban-edzett-video.htmlVV Mici nagyon szereti magát, legalábbis ez látszik fotóiból, amit a molett VV sztár rendre megoszt közösségi oldalán. Ezúttal edzés közben videózott. Ez Zsír!OrigoHajdú Péter félmeztelen fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171127-hajdu-peter-felmeztelen-fotot-posztolt-foto.htmlBizonyára meg van elégedve magával Hajdú Péter, ugyanis a napokban megmutatta, milyen félmeztelen ... Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.