Tóth Vera anyukája is nagyon lefogyott: előtte-utána fotó

édesanya fogyás énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera a saját fogyása után most azt is megmutatta, hogy az anyukája milyen vékony lett.

"Egy év az nem is sok idő, de nagy változást hozhat! Büszke vagyok az én tinédzser anyukámra:-)))" - írta az anyukája fotójához Tóth Vera. Az énekesnő joggal büszke az édesanyjára, hiszen 15-20 évet biztosan letagadhat, olyan sokat változott.

Tolvai Reni edzés közben mutatta meg szexi homokóra alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180504-tolvai-reni-edzes-kozben-mutatta-meg-szexi-homokora-alakjat.htmlSzexi feszülős tréningruhában mutatta meg bomba alakját Tolvai Reni, aki edzés közben osztott meg fotót rajongóival. Ez Zsír!--Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber szinte csontsoványhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180503-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-szinte-csontsovany.htmlRajongói is aggódnak Cindy Crawford lányáért. Szerintük Kaia túlságosan vékony. Ez Zsír!--11 kilót fogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180503-11-kilot-fogyott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlSoha nem volt még ennyire csinos és nőies Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi, aki az utóbbi három hónap alatt 11 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!OrigoKat, a túlsúlyos fitneszedző megmutatta meztelen testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180503-kat-a-tulsulyos-fitneszedzo-megmutatta-meztelen-testet.htmlA BBC3 új sorozatában mutatta meg meztelen testét a túlsúlyos fitneszedző, a 34 éves Kat. Elmesélte történetét és azt, hogy sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy ő az edző. Ez Zsír!--A hideg tea elősegíti a fogyásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180503-a-hideg-tea-elosegiti-a-fogyast-kutatas.htmlKutatók állítják, hideg teát kortyolgatva sokkal könnyebben lefogyhatunk, mintha rendszeresen forró italt innánk. Ez Zsír!OrigoJessica Simpson alaposan kikerekedett: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180502-jessica-simpson-alaposan-kikerekedett-foto.htmlA 2000-es évek szőke bombázója, Jessica Simpson az utóbbi időben alaposan kikerekedett. Rajongói most azt találgatják, nem vár-e újra gyermeket. Ez Zsír!--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.