Hosszú Katinka újra bombaformában

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
úszás Hosszú Katinka visszatérés Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka újra remek formában, elárulta, a kemény munkának hála villámgyorsan leadta a rajta lévő pluszkilókat.

Mint arról már beszámoltunk, júniusban újra versenyez Hosszú Katinka. Az úszónő egy magánéleti válság miatt tartott egy hosszabb szünetet, ám úgy tűnik, férjével, Shane Tusuppal rendeződtek a dolgaik és pár hete újra kemény edzésbe fogtak. Az eredmény meg is látszik, Katinka friss fotóin nagyon vékony és csupa izom. Ő maga is úgy véli, újra jó formában van és ráfért egy kis pihenés is.

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Edzéssel is ünnepeltünk Thanks for the birthday wishes! Celebrated with some swimming

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Úgy érzem, hogy fizikálisan és mentálisan is szükségem volt erre a szünetre. Bár nem egy előre tervezett, nagyon vidám szünetről volt szó, de attól függetlenül jókor jött. Maga az időzítés is szerencsés, hisz Eb-év van, és visszaállva az edzésbe, érzem, hogy ez most nagyon kellett. Számomra is hihetetlen, milyen gyorsan visszaálltam! Pár hét után gyakorlatilag olyan szinten érzem magam, mint voltam. A felszedett kilókat is pillanatok alatt ledobtam magamról. Őszintén szólva meglepett, hogy ilyen gyorsan sikerült visszarázódnom! Kellemes csalódás volt, mert felkészültem arra, hogy nagyon nehézkes lesz a visszaállás, a formába hozás, hogy bírjam ugyanúgy, mint korábban, és nem. Nagyon gyorsan sikerült! Lehet, hogy pont azért, mert már kellett a pihenés! Annyit dolgoztam az elmúlt öt évben, hogy erre a pihenésre szüksége volt a szervezetemnek" – nyilatkozta Katinka a Huaweinek.

Rajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-rajongok-tiltakoztak-amiatt-hogy-levettek-kero-darabjat-a-musorrol.htmlAz Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--Gregor Bernadett elárulta, milyen a házasságuk Szarvas Attilávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-gregor-bernadett-elarulta-milyen-a-hazassaguk-szarvas-attilaval.htmlGregor Bernadett lassan négy éve Szarvas Attila felesége, de sok mindent nem tudtunk a kapcsolatukról eddig. Most azonban a színésznő elárulta, milyen is a házasságuk. TV + SztárokMTI/Szigetváry ZsoltTóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigoTinédzserkori fotó került elő Király Viktorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-tinedzserkori-foto-kerult-elo-kiraly-viktorrol-ordog-nora.htmlTinédzserkori fotó került elő Király Viktorról. Az énekes ekkor még modellnek készült ikertestvérével egyetemben. TV + Sztárok--Zsidró Tamás elárulta, mivel lepi meg Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20180508-zsidro-tamas-elarulta-mivel-lepi-meg-dobo-katat.htmlKiderült, Zsidró Tamás romantikus típus, gyakran meglepi párját, Dobó Katát valami aprósággal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.