Izgalmas és színpompás recept: színes burgonyasaláta

Forrás: Keverd újra, Buday!/ Life TV -
burgonya recept saláta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól!

Hozzávalók:

  • 20 dkg lila burgonya
  • 20 dkg sárga édes burgonya
  • 40 dkg kifliburgonya
  • 20 dkg sonkahagyma
  • 20 dkg alma
  • 0,5 db kaliforniai paprika
  • 2 cs petrezselyem zöldje
  • 1 db citrom leve
  • 5-8 cl napraforgó olaj
  • frissen őrölt bors
Színes burgonyasaláta Forrás: Keverd újra, Buday!/ Life TV

Elkészítése:

A lila és a sárga burgonyát kis kockára vágva meggőzölöm vagy megfőzöm. A sonkahagymát megpirítom egy kevés olajban. Az almát és a piros színű paprikát vékony szeletekre vágom, majd a hagymán megpirítom. Ha kész, összekeverem a burgonyával, megszórom apróra vágott petrezselyem zöldjével. Citrommal, sóval, napraforgó olajjal ízesítem és kevés frissen őrölt borssal is megszórom.

Nézd meg a teljes adást!

25 kilót fogyott Zsidró Tamás mesterfodrászhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180507-ket-eve-edz-25-kilot-fogyott-zsidro-tamas-mesterfodrasz.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a mesterfodrász, Zsidró Tamás volt Sarka Kata vendége a LifeTv-n. Tamás elárulta, hogy egy régi, nyári fotó ébresztette rá: életmódot kell váltania, és azt is elárulta, hány kilótól szabadult meg pontosan. Ez Zsír!OrigoBetegségéről mesélt Szilágyi Liliánahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-betegsegerol-meselt-szilagyi-liliana-az-ez-zsir-magazinban-a-lifetvn.htmlSzilágyi Liliána lesz Sarka Kata vendége a vasárnap 16 órakor kezdődő Ez Zsír! magazinban. Az úszónő 12 éves kora óta tartó bulimiájáról vallott, amit most a nagyközönség előtt is felvállalt. Kapcsolj ránk: LifeTv! Ez Zsír!OrigoIndul a szabadtéri sütés szezonja: készíts egészséges ételeket a grillenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180424-keszits-egeszseges-eteleket-a-grillen.htmlA jó idő beköszöntével hivatalosan is kezdetét vette a grillszezon. A szabadtéri sütögetés tökéletes hétvégi program, legyen szó baráti vagy családi összejövetelről. Sőt, még az alakunknak is jót tehetünk az ínycsiklandozó grillételekkel, ha figyelembe veszünk néhány fontos szabályt. Ez Zsír!OrigoMinden hangzatos diétát kipróbált, végül életmódváltással fogyott 65 kilót Jenna Leveillehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180425-minden-dietat-kiprobalt-vegul-65-kilot-fogyott-jenna-leveille.htmlNincs olyan hangzatos diéta, amit ne próbált volna ki Jenna Leveille, végül életmódváltással adott le 65 kilót. Példája azt mutatja, hogy nincs titkos recept, a sport és a megfelelő étkezés kell a sikerhez. Ismerjétek meg a történetét! Ez Zsír!OrigoAz 5 legrosszabb étel, amit reggelire választhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180416-az-5-legrosszabb-reggeli.htmlA jól megválasztott reggeli már félsiker az egészséges életmód felé vezető úton, nem beszélve arról, hogy tökéletesen megalapozza a napodat. A jófajta szénhidrátban, egészséges zsírokban, fehérjében és rostban gazdag reggeli jót tesz az anyagcserének, hosszantartó lendületet biztosít, nem dobja meg a vércukorszintet, hogy aztán pár óra múlva már fáradtak és nyűgösek legyünk. Íme, 5 étel, amit soha nem szabad reggelire választani! Ez Zsír!OrigoBorzalmas fogyitrend: életveszélyes is lehet a Hamupipőke-diétahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180409-a-legujabb-fgyokura-trend-eletveszelyes-is-lehet-a-hamupipoke-dieta.htmlAhogy a butaságnak, úgy a szörnyű diétatrendeknek sincs végük. A legújabb őrület, ami Japánból indult, irreális elvárásokat fogalmaz meg a nők irányába, akár életveszélyes is lehet. Ez a Hamupipőke-diéta! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.