Sarka Kata saját műsorában vallotta be, anorexiával küzdött: videó

étkezési zavar Sarka Kata LifeTv anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata a Life TV Ez zsír! című műsorában vallott arról, amiről eddig még soha. A műsorvezető elárulta, hogy anorexiával diagnosztizálták, és kórházba kellett feküdnie.

Sarka Kata saját műsorában vallott arról, hogy ő is küzdött étkezési zavarral. Anorexiás volt, ami miatt kórházba is kellett feküdnie. A műsorvezető kitárulkozását Szilágyi Liliána ösztönözte, aki a LifeTv Ez zsír! című műsorának adott interjút bulimiájáról, melyről a stúdióban Kata két szakértővel beszélgetett.

Sarka Kata soha nem beszélt még betegségéről Forrás: LifeTv

ez tényleg csak a lelki kiegyensúlyozottságon múlik,

A Scandi Sense Diet talán a világ legegyszerűbb diétája, és még hatásos ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20180510-a-scandi-sense-diet-talan-a-vilag-legegyszerubb-dietaja-es-meg-hatasos-is.htmlNincs szükségünk kalóriaszámlálásra sem pedig méricskélésra, ha meg akarunk szabadulni súlyfeleslegünktől - állítja a dán ötgyermekes édesanyja, Suzy Wengel, aki megalkotta a Scandi Sense Diet módszert. Ez Zsír!--Letette az alkoholt, gyökerestől megváltozott az élete a bloggernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180510-letette-az-alkoholt-gyokerestol-megvaltozott-az-elete-a-bloggernek.htmlJelly Devote amerikai fitneszbloggernek alaposan megváltozott az élete miután felhagyott kicsapongó életmódjával és letette az alkoholt. Ez Zsír!OrigoLendüljünk újra tökéletes formába: szakértői tippek a narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-szakertoi-tippek-a-narancsbor-ellen.htmlBeköszöntött a nyári meleg, előkerültek a lenge, rövidebb ruhák és sortok a szekrény mélyéről, amit bár nagyon várunk minden évben, mégis sokunkban felmerül a kérdés: hogyan tüntethetjük el a makacs narancsbőrt? Legyünk nádszál vékonyak vagy teltebb alkatúak, ezzel a problémával a többségünk szembesül, és a nyári időszak közeledtével már nem legyinthetünk rá vagy takarhatjuk el. Károlyfi Edit, az AVON bőrápolási szakértője hasznos tippekkel és tanácsokkal lát el minket, hogy sikeresen megbirkózzunk a narancsbőrrel. Ez Zsír!OrigoBetegségéről mesélt Szilágyi Liliánahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-betegsegerol-meselt-szilagyi-liliana-az-ez-zsir-magazinban-a-lifetvn.htmlSzilágyi Liliána lesz Sarka Kata vendége a vasárnap 16 órakor kezdődő Ez Zsír! magazinban. Az úszónő 12 éves kora óta tartó bulimiájáról vallott, amit most a nagyközönség előtt is felvállalt. Kapcsolj ránk: LifeTv! Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka újra bombaformábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-hosszu-katinka-ujra-bombaformaban-visszateres.htmlHosszú Katinka újra remek formában, elárulta, a kemény munkának hála villámgyorsan leadta a rajta lévő pluszkilókat. Ez Zsír!OrigoDemcsák Zsuzsa feneke egyre kerekebb: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-demcsak-zsuzsa-feneke-egyre-kerekebb-foto.htmlDemcsák Zsuzsa az edzőteremből posztolt és megmutatta követőinek feszes fenekét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.