Rhiannon Lambert szerint nem szabad számuznünk a szénhidrátokat

zsír diéta Rhiannon Lambert fogyás szénhidrát fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táplálkozási szakértő, Rhiannon Lambert szerint rosszat teszünk testünkkel, ha teljesen elhagyjuk a szénhidrátokat, mindössze okosan kell használnunk a megfelelő fajtájukat. Ha teljesen kizárjuk őket az életünkből, hangulatingazodásokra és fáradékonyságra lehet számítani. 

Jöhetnek a pizzák és a tésztaételek Rhiannon Lambert táplálkozási szakértő szerint, ugyanis a The Sun cikkében rávilágít arra, hogy ha kizárjuk étkezésünkből a szénhidrátokat, rendkívül rosszat teszünk testünknek.

A szénhidrát jelenti ugyanis szervezetünk és agyunk számára az energiát. Azt mondja, hogy a fehér lisztet és fehér tésztákat valóban kerüljük, de a teljeskörlésű liszt és barna rizs rendkívül hasznos a testünknek. De csodás hastással van egészségünkre az édesburgonya és a quiona is.

A jó, komplex szénhidrátok szerepet játszanak a szerotonin termelésben is, így ha szervezetünk hiányt szenved ezekből, koncentrácós zavarok, fáradékonyság és hangulatingadozás léphet fel.

A férfiak körében is egyre népszerűbb a botox és a ráncfeltöltéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180514-a-ferfiak-koreben-is-egyre-nepszerubb-a-botox-es-a-rancfeltoltes-plasztika.htmlA nők gyakran panaszkodnak az idő múlásával megjelenő ráncok és a rájuk rakódó pluszkilók miatt. Egyre többen választják a plasztikai és szépészeti beavatkozásokat, hogy felvegyék a harcot az öregedéssel. De mi a helyzet a férfiakkal? Ők is elégedetlenkednek vajon? És ha igen, mely testrészükön változtatnának? Most kiderül! Ez Zsír!AFPBaukó Éva megmutatta, milyen volt, mielőtt lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180514-bauko-eva-megmutatta-milyen-volt-mielott-lefogyott.htmlKözösségi oldalán mutatta meg Baukó Éva, hogyan festett, mielőtt lefogyott. A három évvel ezellőti bikinis fotót egy nemrégiben készült kép mellé szerkesztette. Ez Zsír!--Exkluzív interjú Szilágyi Liliánával: "Bujkálnom kellett"http://www.life.hu/ez-zsir/20180510-interju-szilagyi-liliana-uszonoval-betegsegerol-a-bulimiarol.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában adott exkluzív interjút Szilágyi Liliána. Az úszónő elárulta, hogy komoly testképzavarral küzd, betegségéről, a bulimiáról mesélt, ami miatt hosszú évekig bujkálnia kellett. Ez Zsír!OrigoSzilágyi Liliána a bulimiájáról nyilatkozott: még nincs túl a betegségenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180511-szilagyi-liliana-a-bulimiajarol-nyilatkozott-a-lifetvnek.htmlSzilágyi Liliána őszintén beszélt étkezési zavaráról és arról, miért szánta rá magát arra a bátor lépésre, hogy mindenkivel megosztja problémáját. A tehetséges úszó a LifeTv Ez zsír! című műsorában vallott a küzdelmekről és arról, hol tart most épp a gyógyulás felé vezető úton. Ez Zsír!OrigoIzgalmas és színpompás recept: színes burgonyasalátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-recept-szines-burgonyasalata.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!--Mádai Vivien nagyon vékony: bikiniben pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180512-madai-vivien-nagyon-vekony-bikiniben-pozol.htmlBikinis fotót töltött fel magáról Mádai Vivien: a műsorvezető nagyon vékony, rajongói teljesen odavannak káprázatos alakjától. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.