Együtt tornáztatja az embereket Rubint Réka és lánya, Lara

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
torna Rubint Réka Schobert Lara testmozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös videót készít lányával, Larával Rubint Réka, aki biztos abban: a jó szülői példa meghálálja magát, és így történt ez Lara esetében is. 

"Tudom, hogy példaként tekint rám. Azok a szülők, akik tudatosan élnek, nem is tudják, mekkora ajándékot adnak, mert a gyermek mindig másolja a szülőt" - nyilatkozta Réka a Vasárnapi Blikknek.

"Mondtam, hogy örülnék, ha újra együtt szerepelnénk, és nagyon jólesett, hogy azt mondta: anya, boldogan megyek! Ő is tudja, az üzenete milyen sok gyerekhez jut el. Lara életében is jelen van a mozgás, de ő nem a fitneszben találta meg a szenvedélyét, hanem a lovaglásban. Nem szeret a rivaldafényben állni, akkor a legboldogabb, ha a lovardában lehet. Mi ezt Norbival tiszteletben tartjuk, semmit nem erőltetünk. A legfontosabb, hogy boldogok legyenek" - tette hozzá.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Mellkisebbítő műtétre készül Molnár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180520-mellkisebbito-mutetre-keszul-molnar-aniko-fogyasa-utan.htmlDiéta és plasztikai beavatkozás szerepel Molnár Anikó 2018-as tervei között. A celeb kisebb melleket szeretne. Ez Zsír!--Csúnyán beszóltak a túlsúlyos Vega Blossomnak egy cukrászdában: visszavágotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180519-csunyan-beszoltak-a-tulsulyos-vega-blossomnak-egy-cukraszdaban-visszavagott.htmlOrigoÍgy marad szép és telt a melled akkor is, ha lefogyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180501-igy-marad-szep-es-telt-a-melled-akkor-is-ha-lefogysz-mellizomerosites.htmlAzt ugyan szeretjük, ha a testünk legtöbb pontjáról eltűnik a zsír, ám ez nem igaz a mellünkkel kapcsolatban. Pedig a női keblek nagy része zsírszövet, így egy sikeres fogyókúra következményeként azok megereszkedhetnek és jóval kisebbé is válhatnak. Mit tehetünk ez ellen? Ez Zsír!--Egy orvos állítja: mégsem olyan egészséges Rippel Feri ketogén-diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180519-egy-orvos-allitja-megsem-olyan-egeszseges-rippel-feri-ketogen-dietaja.htmlRippel Feri többször is beszélt arról, hogy ketogén-diétával fogyott le, sőt, azt állítja, elképzelhető, hogy a májkárosodását is ez az étrend szüntette meg. Nemrégiben pedig attól volt hangos a sajtó, hogy felajánlotta Tóth Verának és Király LIndának - akik természetesen nem vették jó néven . hogy étrendet ír nekik, hogy ők is olyan karcsúak lehessenek, mint a barátnője. Ez Zsír!OrigoCsont és bőr Cinthya Dictator: Instagramján támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180422-csont-es-bor-cinthya-dictator-instagramjan-tamadjak-a-kommentelok.htmlÖrömhírt osztott meg követőivel Cinthya, de sokan elsiklottak a poszt mondandója mellett, és kiálló bordái miatt támadták a celebet. Ez Zsír!OrigoRubint Réka: "Lehetne sokkal formásabb a vádlim"http://www.life.hu/ez-zsir/20180210-rubint-reka-szeretne-ha-formasabb-lenne-a-vadlija.htmlGondolnád, hogy még Rubint Réka sincs megelégedve kisportolt testével. Nos, igen, neki is van olyan, ami nem annyira tetszik magán, és azt is elárulta, mi az. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.